Witam serdecznie. Mam do sprzedania następujący sprzęt:
- program CTI Smartfon Call Center
- Licencje dla 45 użytkowników do programu CTI Smartfon Call Center
- Multi Cellink - moduł rozmieszczenia
- Centrala Panasonic TDE 200
- Karta DSP - 16 do centrali Panasonic KX TDE0110XJ
- Serwer dostępowy GT250/2X320/4x512
- Słuchawki nagłowne Sennheiser SH - 250 wraz z przejściówkami(20 szt) i inne przystosowane do obsługi Call Center
- AVM Fritz Box Fon WLAN 7170 V2.0
Sprzęt i oprogramowanie jest przygotowane do pracy.
Sprzęt jesteśmy gotowi odstąpić w całości (bardzo atrakcyjne warunki cenowe) lub też rozłożyć go na części w zależności od potrzeb.Jeżeli chodzi o wycenę tego sprzętu to chciałabym najpierw otrzymać Państwa propozycję, co mam nadzieję ułatwi nam ustalenie ceny zadowalającej obie strony. Zależy nam na szybkiej sprzedaży tak więc jesteśmy gotowi odstąpić sprzęt i oprogramowanie na bardzo atrakcyjnych warunkach cenowych.
Pozdrawiam
Żaneta Ślusarczyk
tel. 791 861 329
- program CTI Smartfon Call Center
- Licencje dla 45 użytkowników do programu CTI Smartfon Call Center
- Multi Cellink - moduł rozmieszczenia
- Centrala Panasonic TDE 200
- Karta DSP - 16 do centrali Panasonic KX TDE0110XJ
- Serwer dostępowy GT250/2X320/4x512
- Słuchawki nagłowne Sennheiser SH - 250 wraz z przejściówkami(20 szt) i inne przystosowane do obsługi Call Center
- AVM Fritz Box Fon WLAN 7170 V2.0
Sprzęt i oprogramowanie jest przygotowane do pracy.
Sprzęt jesteśmy gotowi odstąpić w całości (bardzo atrakcyjne warunki cenowe) lub też rozłożyć go na części w zależności od potrzeb.Jeżeli chodzi o wycenę tego sprzętu to chciałabym najpierw otrzymać Państwa propozycję, co mam nadzieję ułatwi nam ustalenie ceny zadowalającej obie strony. Zależy nam na szybkiej sprzedaży tak więc jesteśmy gotowi odstąpić sprzęt i oprogramowanie na bardzo atrakcyjnych warunkach cenowych.
Pozdrawiam
Żaneta Ślusarczyk
tel. 791 861 329