Witam wszystkich. Mam problem z climatronikiem w audi a6 2006r. Climatrinik deluxe ( ten z wyświetlaczami) w autku które zostało sprowadzone brakowało tego sterownika klimatyzacji. I teraz po włożeniu nowego panela wyświetla się OFF na wyświetlaczach no i oczywiście brak sterowania. Mam dwa wsady z takich paneli ale nie mam pomysłu jak sie do nich dobrać. Zgrywałem po dwa razy na wszelki wypadek ale nie wiem gdzie w nich siedzi vin i pin.
Mam trzy różne wsady numer 2 i numer 3 to wsady od Panela deluxe z wyświetlaczami.
Wsad numer 1 to wsad od panela manualnego
Wszystko od AUDI A6 C6
Wszystkie wsady zgrywane kilka razy abym miał pewność że zostały poprawnie zgranie. Nie było w nich mieszane.
Teraz mam prośbę do was drodzy koledzy potrzebuje odnaleźć Vin i pin do tych wsadów. Gdzie on się znajduje?? Ja nie mogę rozgryźć algorytmu odczytu tego pliku.
Prosze o pomoc.
MÓJ NUMER GG 9072128
Tel. 0-511-987-995
Mam trzy różne wsady numer 2 i numer 3 to wsady od Panela deluxe z wyświetlaczami.
Wsad numer 1 to wsad od panela manualnego
Wszystko od AUDI A6 C6
Wszystkie wsady zgrywane kilka razy abym miał pewność że zostały poprawnie zgranie. Nie było w nich mieszane.
Teraz mam prośbę do was drodzy koledzy potrzebuje odnaleźć Vin i pin do tych wsadów. Gdzie on się znajduje?? Ja nie mogę rozgryźć algorytmu odczytu tego pliku.
Prosze o pomoc.
MÓJ NUMER GG 9072128
Tel. 0-511-987-995