Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Philips gogear model sa 5245

Mslovecomesaround 17 May 2010 18:44 1497 4
    Mslovecomesaround
    Level 2  
    Witam!

Czy mógłby ktos pomoc?

Kupilam na allegro philipsa go gear 4 gb .okolo roku dzialal bez zarzutów wczoraj poszłam d rossmana i wywołałam zdjecia z odtwarzacza po tym zaczał sie zawieszac az wkoncu sie wyłączył. Gdy proboje włączyć mp4 pojawia się napis philips pozniej gogear i na tym staje. Problem w tym ze mam wszytskie oprogramowania sciagniete ze stronki philipsa , sęk w tym ze po podlaczeniu odtwarzacza komputer nie czyta go i nie moge wlaczyc philips devise manager i naprawic go.

Byłam dzisiaj w naprawie i powiedzieli mi ze musze zainstalowac nowy soft czy oprogramowanie ktore powinnam miec na plytce niestety ja owej płytki nie posiadam.CO MAM ZROBIC ZEBY ODTWARZAC ZNOWU DZIAŁAŁ?
    MOZE KTOS ZNA PROGRAM KTORY NALEZY SCIAGNAC ABY KOMPUTER WYKRYWAL ODTWARZACZ?

BARDZO PROSZĘ O POMOC...

Proszę poprawić temat postu i sam post na regulaminowy.
    Regulamin p.10.9, 11 i 15 - GKVIDEO
    etsi71
    Level 13  
    WITAM
    A cz po uruchomieniu Device Menager jak podłączasz odtwarzacz trzymasz przycisk + głośności? Spróbuj jeszcze najpierw zrobić reset odtwarzacza jest tam taki malutki otworek.
    Mslovecomesaround
    Level 2  
    nic nie trzymam poniewaz gdy podlaczam mp4 do komputera to odtwarzacz wlacza się automatycznie, próbowalam tak jak mówisz ale dalej nic
    etsi71
    Level 13  
    Mslovecomesaround wrote:
    nic nie trzymam poniewaz gdy podlaczam mp4 do komputera to odtwarzacz wlacza się automatycznie, próbowalam tak jak mówisz ale dalej nic

Więc tak najpierw uruchamiasz Device Menager następnie przechodzisz do zakładki napraw wciskasz przycisk + głośności i trzymając go podłączasz urządzenie.
    Mslovecomesaround
    Level 2  
    a wiec zrobilam tak ale pojawil sie rózowy ekran i pisze VIRGIN VIEW

VIRGIN MODE 1
    COUNT OF POWER UP 0

PRESS MENU TO EXIT

Moderated By Dzimi:

A poprawa postu? Zmienić możesz za pomocą przycisku "zmień " po prawej stronie postu. Niestosowanie się do poleceń moderacyjnych może skutkować ostrzeżeniem.