Witam, leży takie coś u mnie w szafie wymontowane z innego samochodu. Niestety nie mam rozpiski co gdzie i jak podłączyć dlatego też zwracam się do was o pomoc. Centralka sterowała centralnym zamkiem i syreną. Nie znam modelu. Jedyne co pisze na obudowie to SPS ELECTRONICS AUTOALARM CEBRERYS SMALL. Poniżej załączam fotki i rozpiski kabli, które udało mi się rozgryźć. Drugie takie pudełeczko to pudełeczko z przekaźnikami, na płytne napisano PL35L v02 S3231-F.
1,2,3,4,6,8 nie wiem do czego są. Natomiast 7 to zasilanie, 9 idzie do diody migającej a 10 to masa. 5 reaguje na 12V i włącza syrene.
1 i 3 idą do centralki więc je mam z głowy. 2,4,5 i 6 do idą do siłownika centralnego zamka, 8 zasilanie. 7 to niby masa, jest bardzo długi (ponad 2m) i prowadzi do nikąd.
Reszta zdjęć:

1,2,3,4,6,8 nie wiem do czego są. Natomiast 7 to zasilanie, 9 idzie do diody migającej a 10 to masa. 5 reaguje na 12V i włącza syrene.

1 i 3 idą do centralki więc je mam z głowy. 2,4,5 i 6 do idą do siłownika centralnego zamka, 8 zasilanie. 7 to niby masa, jest bardzo długi (ponad 2m) i prowadzi do nikąd.
Reszta zdjęć: