Witam wszysykich. Jestem tu po raz pierwszy.
Mam prośbę o poradę.
Pralka Polar Ekonomik PS389.
Mimo podeszłego wieku (pełnoletnia - 18 lat) prawie w pełni sprawna.
Może nie zupełnie bo od jakiegoś czasu ma kłopoty z przesuwaniem programów. Silniczek programatora czasami nie ma siły przesunąć na następną czynność. Wystarczy jednak delikatnie mu pomóc przez próbowanie pokręcania pokrętłem programatora i wtedy idzie do następnego kroku.
Czasami bez pomocy potrafi wykonywać tę samą czynność przez kilka godzin.
Mechanik od pralek stwierdził że trzeba wymienić silniczek.
Silniczek już nabyłem, ale nie chcę popełnić żadnego błędu przy jego wymianie, proszę więc kogoś kto już ma w tym doświadczenia o pomoc.
Krótki opis czynności które należy wykonać by operacja przebiegła bezboleśnie i skutecznie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Mam prośbę o poradę.
Pralka Polar Ekonomik PS389.
Mimo podeszłego wieku (pełnoletnia - 18 lat) prawie w pełni sprawna.
Może nie zupełnie bo od jakiegoś czasu ma kłopoty z przesuwaniem programów. Silniczek programatora czasami nie ma siły przesunąć na następną czynność. Wystarczy jednak delikatnie mu pomóc przez próbowanie pokręcania pokrętłem programatora i wtedy idzie do następnego kroku.
Czasami bez pomocy potrafi wykonywać tę samą czynność przez kilka godzin.
Mechanik od pralek stwierdził że trzeba wymienić silniczek.
Silniczek już nabyłem, ale nie chcę popełnić żadnego błędu przy jego wymianie, proszę więc kogoś kto już ma w tym doświadczenia o pomoc.
Krótki opis czynności które należy wykonać by operacja przebiegła bezboleśnie i skutecznie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam