Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Problem z gaźnikiem prisma 40 (zdjęcie)

12 Cze 2010 12:36 10937 3
  • Poziom 9  
    Mam problem z gaźnikiem przy silniku Tecumseh. Jak się podpompuje, to zapala bez najmniejszego zastanowienia po czym gaśnie, z moich obserwacji wynika że nie pociągnie paliwa tylko pytanie czemu? W środku jest pływak nie uszkodzony, wszystkie dysze przeczyszczone a ona dalej nie chce pociągnąć paliwa. A i najważniejsze, wczoraj przy próbie uruchamiania coś mnie podkusiło i przytrzymałem dłużej pompkę i kosiarka normalnie zaczęła pracować, jak puściłem to gasła, dziś już to nie przeszło :evil: pomóżcie :?:
    Problem z gaźnikiem prisma 40 (zdjęcie)
    Problem z gaźnikiem prisma 40 (zdjęcie)
  • Użytkownik usunął konto  
  • Poziom 9  
    tą dyszę dokładnie czyściłem i jest udrożniona :D ale ta miskę zaraz przekręcę i zobaczymy czy ruszy :) a jak nie to porobię więcej zdjęc

    Dodano po 2 [godziny] 43 [minuty]:

    i ruszyła :D jesteś wielki panie :D tylko jest jeszcze taki mały problemik że pochodziła z piec minut i zgasła, po czym ją zapaliłem i zaczęła chodzić nie równo ale jak zatkałem dziurę tą przy pompce (zdj. wyżej) to wszystko wróciło do normy, puściłem i to samo. I teraz tak się zastanawiam czy ta dziura przy tej pompce powinna tam być :?: Tylko czemu przy pierwszym uruchomieniu wszystko było w porządku
  • Użytkownik usunął konto