Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki wzmacniacz pod zestaw przedni i subwoofer?

marcus87 20 Jun 2010 13:10 1826 4
    marcus87
    Level 9  
    Witam,
    chciałem kupić wzmacniacz który da sobie radę z moimi głośnikami tzn. Sinuslive sl165+ neo25. W planach był jeszcze jeden zestaw głośników ale na razie z braku odpowiednich środków zostanie ten jeden i do bagażnika powędruje skrzynia.
    Potrzebuje wzmaka 4ch który sobie da z tym radę i nie będzie zbyt drogi max 500pln. W innym wątku doradzono mi Magnata rx44 który jest nawet w porządku ale znalazłem jeszcze inne propozycje i chciałem się dowiedzieć czy są coś warte:
    Lanzar vibe 421
    CRUNCH V-4004
    ESX Vision V-900.4
    I przy okazji jaki głośnik 25cm do skrzyni closed będzie odpowiedni do któregoś z tych wzmaków za kwotę ok 300pln??
    Dzięki z góry za podpowiedzi.
    powalla
    Moderator of CarAudio
    Jaki głośnik do suba za 300zł? Poczytaj forum, bo podobnych tematów multum!

PS; ten Crunch ma ze 45-50w rms na kanał , Lanzar też "przesadza" w opisach mocy , ESXa nie macałem
    marcus87
    Level 9  
    ok rozumiem że jest mnóstwo postów z głośnikami do 300pln ale ja potrzebuje konkretne propozycje pod wzmaka najprawdopodobniej magnata rx 44??
    powalla
    Moderator of CarAudio
    No tak to zawęża poszukiwania do 150 tematów ...

PS: ten temat jeszcze jest na forum tylko dlatego, że liczę na wypowiedzi osób słuchających ESXa i Lanzara (brak opisów tych wzmacniaczy na elce), bo gdyby chodziło o suba za 300zł lub suba pod 300w wzmacniacz, to już dawno temat byłby w koszu !
    marcus87
    Level 9  
    Widzę że nikt nie chce mi pomóc to zapytam jaszcze o dwa wzmaki:
    INFINITY REFERENCE REF 7541a
    oraz czy ten sobie dałby radę z subem i 4 głośnikami:
    Rodek R680a