Witam. Od razu na wstępie chciałam zaznaczyć, że nie znam się na tym temacie, więc prosze na mnie nie naskakiwać
Mój problem polega na tym, że na liście dostępnych sieci bezprzewodowych znajduje się interesująca mnie sieć zabezpieczona, do której mam hasło. Ponadto sieć ma od 2 do 3 kresek (wiem, że nie jest to dużo, ale wydawało mi się, że skoro w ogóle jakieś ma, to da się z nią połączyć, choć połączenie będzie pewnie bardzo słabe). Jednak kiedy klikam połącz, nie mam nawet szansy wpisania hasła, gdyż wyskakuje mi okienko, że sieć jest poza zasięgiem i mam odświeżyć listę, po czym okazuje się, że sieć nadal widnieje na liście, a i tak nie mogę się z nią połączyć. Nie znam się na tych wszystkich konfiguracjach, więc gdyby ktoś mógł mi poradzić byłabym wdzięczna.
P.S. Prosiłabym nie pisać tekstów w stylu "google nie gryzie", gdyż zawsze przed zadaniem jakiegokolwiek pytania sprawdzam najpierw czy nie został już poruszony podobny temat, a takiego nie znalazłam. Z góry dziękuję za odpowiedzi

P.S. Prosiłabym nie pisać tekstów w stylu "google nie gryzie", gdyż zawsze przed zadaniem jakiegokolwiek pytania sprawdzam najpierw czy nie został już poruszony podobny temat, a takiego nie znalazłam. Z góry dziękuję za odpowiedzi