Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Europejski lider sprzedaży techniki i elektroniki.
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Creative VF0400 nie mam kamerki i mikrofonu...

enterzbigi 27 Cze 2010 20:22 1103 2
  • #1 27 Cze 2010 20:22
    enterzbigi
    Poziom 13  

    Witam mam problem z kamerką w temacie jakiś czas temu złapałem wirusa Virut po 3 dniowej walce poddałem się zrobiłem format wszystko ok do czasu instalacji sterowników (oryginalnych które działały) od kamerki, instalacja zakończona pomyślnie ale Windows jej nie widzi po zainstalowaniu. Po wyłączeniu komputera on ponownie się uruchamia czasami na koniec wystąpi blue screen z błędem z sterownikiem V0400 czyli od kamerki. Oprogramowanie kamerki ogólnie jej nie widzi "please connect a supported device" mikrofon jest widoczny dla Windowsa ale wszystko co nagrywa to z podwójna prędkością więc nie nadaje się za bardzo do rozmów bo muszę wszystko spowalniać programowo aby zrozumieć. Możliwe ze problem zaczął się od czasu zainstalowania sp3. Kamerka sprawdzana na kompach z win XP sp3 efekt ten sam stery z stronki creative zainstalowane najnowsze pod xp sp3 może coś z tych starych gdzieś siedzi proszę o pomoc
    wszystkie aktualizacje XP nie pomogły

  • #2 28 Cze 2010 23:36
    tronic1
    Spec od komputerów

    Wirus mógł być także na innych partycjach i znowu działa. Sprawdzałeś to ?

  • #3 28 Cze 2010 23:40
    enterzbigi
    Poziom 13  

    Tak sprawdzałem Na kompie który z tamtym nie miał nic wspólnego też nie działa sprawdzone na gigabyte GA-k8nf9-F7 i na laptopie acer 5315

 Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME