witam serdecznie wszystkich uzytkownikow forum. zarejestrowalem sie tu z nadzieja ze kazdy inny uzytkownik jest madzejszy ode mnie i chetnie udzieli mi odpowiedzi na pytania , ktorych mam bez liku .w chwili obecnej mieszkam w uk. mieszkajac w polsce latalem niewiele i tluklem przy okazji bezlitosnie trainera 60 graupnera. w chwili obecnej postanowilem powrocic do korzeni i zaczac od nowa. przepraszam ze te skroty bez polskich zbnakow ale w przeciwnym razie pisalbym to wieki.
obecnie mam jaka 54 seagull 90' i mam problem.
moja aparatura to stary graupner mc-16. w modelu mam dwa serwomechanizmy do sterowania wysokoscia. zrobilem to na mikserze bo musza dzialac przeciwbieznie zeby wychyl byl w ta sama strone i mam na dwoch zmiksowanych kanalach 3 i 5 . problem w tym ze niestety trymer dziala tylko na jednym z nich.miksowalem chyba juz wszystko ze wszystkim w tej aparaturze i rece mi opadly. nie moge wsadzic y- kabla bo bedzie przeciwstawnie. pomoooocy bo mojego jaka korniki zjedza zanim poleci.
pozdrawiam konrad
obecnie mam jaka 54 seagull 90' i mam problem.
moja aparatura to stary graupner mc-16. w modelu mam dwa serwomechanizmy do sterowania wysokoscia. zrobilem to na mikserze bo musza dzialac przeciwbieznie zeby wychyl byl w ta sama strone i mam na dwoch zmiksowanych kanalach 3 i 5 . problem w tym ze niestety trymer dziala tylko na jednym z nich.miksowalem chyba juz wszystko ze wszystkim w tej aparaturze i rece mi opadly. nie moge wsadzic y- kabla bo bedzie przeciwstawnie. pomoooocy bo mojego jaka korniki zjedza zanim poleci.
pozdrawiam konrad