Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

WITAM mam problem z glosem na stronach takich jak youtube

Pawel651 30 Cze 2010 13:00 2083 12
  • #1 30 Cze 2010 13:00
    Pawel651
    Poziom 9  

    Witam moj problem jest taki ze przeinstalowalem windowsa zgralem wszystkie sterowniki od muzyki i niby glos jest sie wlacza elegancko jest glosik czy jak z winampa puszczam i wgl z dysku to dziala pieknie oladnie. Ale gdy wchodze na jakas strone typu youtube wrzuta maxior itp i chce odpalic sobie jakis filmik to obraz leci ale glosu nihuhu proowalem wszystkiego szukalem po googlach dodawalem rozne wpisu do rejestru jakeis programy przerozne no ale nic zero glosu . Dodam jeszcze ze dzis wlaczyl i dzialal glos na youtube i ogladalem sobie filmiki lecz gdy przelaczylem na nastepny to juz nie bylo czasami tak ma ze glos sie wlaczy ale gdy wylacza przegladarke i wlacze znowu to juz nie dziala i takie tam prosze o madre komentarze bo juz probowalem wsystkiego i nic tylko sa takie przeblyski tego glosu

    0 12
  • #2 30 Cze 2010 13:11
    markovip
    Poziom 34  

    Masz ostatnią wersje Flash Player?

    0
  • #3 30 Cze 2010 13:14
    Pawel651
    Poziom 9  

    no tak mam

    0
  • #4 30 Cze 2010 13:27
    Mądry4567
    Poziom 2  

    Może masz wolnego neta?? Zobacz też czy nie masz jakiejś blokady np. Cenzor czy coś w tym stylu. Jak nie to popytaj się dostawcy neta czy nie nałożył blokady.

    0
  • #5 30 Cze 2010 13:33
    Pawel651
    Poziom 9  

    to nie bedzie od neta bo czsami zalapie ale przed formatem czyli pare dni temu bylo wszystko git i nie bylo takiego czegos. A z ta blokada to gdzie zobaczyc ja ??

    0
  • #6 30 Cze 2010 13:33
    markovip
    Poziom 34  

    Jaki system operacyjny? Jaka przeglądarka internetowa? Plugin container masz? Sprawdź w procesach.

    0
  • #7 30 Cze 2010 13:36
    Pawel651
    Poziom 9  

    SYSTEM XP przegladarka mozilla ale na innych tez nie dziala! i w procesach jest plugin container!

    0
  • #8 30 Cze 2010 13:45
    Mądry4567
    Poziom 2  

    najpierw sprawdź czy na słuchawkach masz dzwięk[ale pewnie już sprawdzałeś].jak nie to przeinstaluj sterowniki do karty dźwiękowej.Jeżeli to też nie pomoże to odinstaluj Macromedia Flash Playera z systemu za pomocą
    Macromedia Flash Player Uninstaller.Potem zresetuj kompa i zainstaluj ponownie

    0
  • #9 30 Cze 2010 13:47
    Matuzalem

    Poziom 43  

    Pawel651 - popraw, proszę, swoje posty tak by ich forma była w zgodzie z zasadami języka i Regulaminem.


    Mądry4567 - może byś wytłumaczył jakież to blokady "na dźwięk" dostawca pozakładać mógł? - Jeżeli tego wyjaśnić nie będziesz umiał, to może się okazać, że wyszło... głupio. Przy okazji i Tobie przypominam, że zasady polszczyzny obowiązują na forum (usuń błędy).

    0
  • #10 30 Cze 2010 13:52
    Mądry4567
    Poziom 2  

    Zainstaluj K-lite codec pack w wersji full i Quick time codec.[To już znalazłem na google].To pewnie pomoże.

    0
  • #11 30 Cze 2010 14:27
    dinos83
    Poziom 33  

    K-Lite Codec Tweak Tool i zastosuj fix'y

    0
  • #12 01 Lip 2010 10:07
    Pawel651
    Poziom 9  

    kurcze ja juz naprawde nie mam na to sily wszysstkiego probowalem no i co zainstalowlem ten program co mowiles w ostatnim poscie troche pogralo i przestalo zresetowalem kompa nie gra wylaczylem i wlaczylem od nowa pzregladarke to gra i tak raz gra raz nie gra jak slucham to gra a za chwile jzu mzoe nie grac i zresetuje nie gra wlacze od nowa przegladarke to gra i tak w kolko balgam pomozcie tylko teraz na powaznie tylko osoby ktore maja o tym pojecie a nie co nie ktorzy pisza bzdety

    0
  • #13 01 Lip 2010 11:16
    dinos83
    Poziom 33  

    Odinstaluj wszystkie codeck packi, zainstaluj ffdshow (jak potrzebujesz to Real Alternative, QuickTime Alternative, vlc dla plugina do FF)
    I zastosuj K-Lite Codec Tweak Tool

    0