Witam
Czytając rożne fora i przeglądając popularny portal aukcyjny wybrałem kilka oferowanych zestawów w przystępnej dla mnie cenie ale nie wiem który ostatecznie wybrać??
Co możecie polecić:
1. CB RADIO ALAN 109+ANTENA NA MAGNESIE PRESENTER 874 - GEORGIA
2. RADIO CB SUNKER ELITE ONE NEW ANTENA HUSTLER IC100
3. CB ULTRA III XLIFE + ANTENA CB JBA 18-244
4. RADIO CB ALAN 109 ANTENA HUSTLER IC 100
Skłaniam się chyba do ostatniego zestawu.
Komplet ma jeździć na Skodzie fabii docelowo ale od czasu do czasu VW Passat B5 na jakieś dłuższe trasy. Chyba można przekładać radio z anteną? Oczywiście nie codziennie tylko max raz na 3 miesiące. Służyć ma głównie jako anty misiek i anty korek
nie mam zamiaru urządzać sobie pogawędek na jakieś duże odległości ok 8km mi wystarczy.
Co możecie polecić aby w mieście nie było zakłóceń a w trasie miało przyzwoity zasięg.
A i antena ma być na magnesie.
Pozdrawiam
Czytając rożne fora i przeglądając popularny portal aukcyjny wybrałem kilka oferowanych zestawów w przystępnej dla mnie cenie ale nie wiem który ostatecznie wybrać??
Co możecie polecić:
1. CB RADIO ALAN 109+ANTENA NA MAGNESIE PRESENTER 874 - GEORGIA
2. RADIO CB SUNKER ELITE ONE NEW ANTENA HUSTLER IC100
3. CB ULTRA III XLIFE + ANTENA CB JBA 18-244
4. RADIO CB ALAN 109 ANTENA HUSTLER IC 100
Skłaniam się chyba do ostatniego zestawu.
Komplet ma jeździć na Skodzie fabii docelowo ale od czasu do czasu VW Passat B5 na jakieś dłuższe trasy. Chyba można przekładać radio z anteną? Oczywiście nie codziennie tylko max raz na 3 miesiące. Służyć ma głównie jako anty misiek i anty korek

Co możecie polecić aby w mieście nie było zakłóceń a w trasie miało przyzwoity zasięg.
A i antena ma być na magnesie.
Pozdrawiam