Problemy zaczęły się wcześniej. Mianowicie podczas jazdy zaświecił się komunikat o wtryskach z kontrolką stop,jak dodawałem więcej gazu na wyższych biegach . W momencie jak ująłem nogę z gazu komunikat gasł.Po kilu dniach zaświecił się inny komunikach,, injection default" z kontrolką serwisu . Więc podjechałem do mechanika ,który podpiął go do kompa i powiedział że jest coś z wtryskami bo na dolnej listwie jest 120 ba. a powinno być ponad 200 bar.r i zaproponował wymianę filtra . Po wymianie filtra nadał wywalał ten sam komunikat (skasował 210 zł) . Stwierdził ,że mogą być wtryski . Pojechałem do innego fachowca, który zrobił test przelewowy i stwierdził że dwa są padnięte a dwa pozostałe nie najlepsze . Zaproponował regeneracje za 2800 zł . Po regeneracji 4 wtrysk trochę ,,przecieka " bo jest koło niego mokro. Ale stwierdzi, że wymieniony filtr paliwa jest wadliwy bo w przewodach paliwowych jest powietrze. Pojechałem do fachowca wcześniejszego i wymienił na nowy filtr paliwa . Nic to nie dało. Fachowiec stwierdził ,że może jeden z wężyków od filtra, więc wymienił 2 wężyki od filtra do pompy, nic to nie pomogło . Nadal jest powietrze i po dłuższym postoju zauważyłem że w przewodach paliwowych miedzy pompą a filtrem i filtrem a ręczną pompką paliwową uchodzi w 80% paliwo i jest powietrze. Przy odpalaniu długo kręci zanim odpali. I znowu wali komunikat injection default z serwisem.Oddaję go znowu do mechanika . Nie mam już siły do megi . Proszę o pomoc bo nie wiem co mam jeszcze zrobić.