Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Box do SonyEricsson byle nie SEtoolBox3

VENTII 22 Jul 2010 08:59 1014 8
    VENTII
    Level 14  
    Którego wybrać boxa do robienia SE. Mam setoolbox3 ale niestety po dwóch miesiącach korzystania okazało się, że muszę wykupić kredyty by móc normalnie wykorzystywać w pełni jego funkcjonalność i suporta. Niestety od tego momentu wszystkie se jakie robię zaczęły się wysypywać. Więc chcę mieć jakiegoś normalnego boxa na którego będę mógł liczyć. Proszę o informację którego box kupić - ja skłaniam się między dream box i mt-box SE.
    poochone
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Zamiast kupowania kolejnego boxa wolał bym kupić aktywację do se toola

Kupienie logów do se toola 200-220zl za 30 aktywacja kosztuje 20 i zostaje nam 10 na loki po kredytach.

Ja mam se toola Dream boxa i mt se a używam tylko se toola.
    Dream boxa używałem tylko do TP mt może odpalony 2-3 razy.
    VENTII
    Level 14  
    poochone wrote:
    Zamiast kupowania kolejnego boxa wolał bym kupić aktywację do se toola

Kupienie logów do se toola 200-220zl za 30 aktywacja kosztuje 20 i zostaje nam 10 na loki po kredytach.

Ja mam se toola Dream boxa i mt se a używam tylko se toola.
    Dream boxa używałem tylko do TP mt może odpalony 2-3 razy.

Na początku też się zastanawiałem nad aktywacją, ale moje zaufanie do tego zespołu spadło do zera. Jaką mam gwarancję, że znów nie zabraknie im kasy i jeszcze raz nie zrobią takiego zastrzyku gotówki. Rozumiem, że inne teamy mogą postąpić podobnie, ale osobiście bym chciał aby chłopaki odczuli spadek popularności.
    basstec
    Level 34  
    Telefony same się nie uwalają (poza baaaardzo rzadkimi przypadkami) więc nie psiocz na setoola bo to bardzo dobry sprzęt, używam od kilku lat i nie ma problemów. Świeży pracownik również opanował go bez problemu, nie uwalił żadnego fona, wystarczy podstawowa wiedza z tematu obsługi tego sprzętu.
    VENTII
    Level 14  
    basstec wrote:
    Telefony same się nie uwalają (poza baaaardzo rzadkimi przypadkami) więc nie psiocz na setoola bo to bardzo dobry sprzęt, używam od kilku lat i nie ma problemów. Świeży pracownik również opanował go bez problemu, nie uwalił żadnego fona, wystarczy podstawowa wiedza z tematu obsługi tego sprzętu.

Do tej pory nie było z nim problemów, ale w tygodniu gdy wprowadzili te logi, 3 telefony pod rząd uwalił i przestałem z niego korzystać. Może to i zbieg okoliczności ale niesmak pozostał.
    mobista
    Level 35  
    Jak mógł uwalić? Ściągnij wersję 1.0 (ta chyba działa bez aktywki) i używaj normalnie.
    archi3
    Level 31  
    Koledzy dobrze pisza. Kup sobie logi i pracuj na setoolu dalej.to najstabilniejszy i najlepszy sprzet do se. Jesli jeszcze mozna nad czyms sie zastanwiac to cruiser chociaz ja mialem i jakos nie przypadl mi do gustu.
    VENTII
    Level 14  
    archi3 wrote:
    Koledzy dobrze pisza. Kup sobie logi i pracuj na setoolu dalej.to najstabilniejszy i najlepszy sprzet do se. Jesli jeszcze mozna nad czyms sie zastanwiac to cruiser chociaz ja mialem i jakos nie przypadl mi do gustu.

hmmm ok - w takim razie dam mu ostatnią szanse ale jak by co to będzie na ciebie archi3 i cię drapnę :)
    basstec
    Level 34  
    Jak się nauczysz używać to nie będziesz uwalał telefonów i tyle.
    Kasa wydana na setoola jest wydana dobrze, mnie jeszcze nigdy nie zawiódł, nie boje się ruszać nowości, sprzęt bezpieczny.