Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Europejski lider sprzedaży techniki i elektroniki.
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Huawei E156G, Iplus loguje się a nie chce się połączyc.

arak148 03 Sie 2010 20:25 2365 2
  • #1 03 Sie 2010 20:25
    arak148
    Poziom 2  

    Witam, mam problem związany z internetem.
    Mam Windows Vista i internet IPlus, a 2dni temu zainstalowalem Hotspot Shield by na grach grać na innym IP.
    Gdy zainstalowalem HS Shield, w Mozilly w ogóle nie chciał się połączyć. Więc odinstalowałem po czym internet przestał sam działać. Dodam, ze na drugim laptopie działa. Ale ten laptop jest dla mnie ważniejszy i chciałbym żeby na tym chodził. Próbowałem innego oprogramowaniu niż Iplus Manger np.: Mobile Partner czy Play. Ale to nic nie dało.
    Kolega powiedział, ze może trzeba coś usunąć z rejestru albo coś blokuje teraz dostęp do internetu. Proszę o pomoc.
    Tu zamieszczam log z OTL: http://wklej.org/id/372164/
    I Plik Extras.txt. : http://wklej.org/id/372166/
    Proszę o pomoc, będę wdzięczny. :-(

  • #2 03 Sie 2010 20:50
    bogiebog
    Specjalista Sieci, Internet

    Może na początek, podłącz internet, uruchom CMD.exe, wpisz

    ipconfig /all >>"%temp%\log1.txt"
    tracert -d 74.125.43.105 >>"%temp%\log1.txt"
    ping 74.125.43.105 >>"%temp%\log1.txt"
    ping www.google.com >>"%temp%\log1.txt"
    arp -a >>"%temp%\log1.txt"

    Załącz plik "%temp%\log1.txt"

 Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME