Chodzi o to że jak z.c. zamyka się z oryginalnego pilota przycisk na konsoli jest po zamknięciu nie aktywny, przy otwarciu z oryginalnego pilota przycisk się uaktywnia. Jeżeli podepnę się pod kompresor bezpośrednio uzyskam efekt ten sam jak w przypadku podpięcia się pod przycisk na konsoli (cały czas aktywny). A ja chcę by efekt był taki jak przy zamykaniu i otwieraniu z oryginalnego pilota
Zabrałem się za ten alarm, i pozostało mi podpięcie czujników krańcowych drzwi i tylnej klapy, sygnał domykania szyb oraz ten nieszczęsny c.z. wraz z drugim kanałem otwarcia bagażnika.
I tras odnośnie drzwi i klapy nie wiem czy zdejmować tapicerkę i podpinać się bezpośrednio pod krańcówki i czy w takim układzie trzeba separować diodami bo jest jeden przewód do wszystkiego ( w którą stronę ma być polaryzacja diod), czy podłączyć się gdzie indziej. W instrukcji jest napisane żeby podłączyć się pod jakieś białe złącze w bagażniku ale nie mogłem jej znaleźć. Natomiast sygnał domykania szyb gdzieś w module przy kompie ale też z instrukcją się nie za bardzo zgadza albo nie mogę znaleźć który to ten moduł szyb.
Załączam instrukcję.
Code: http://www.elektroda.pl/rtvforum/download.php?id=292991
Proszę o pomoc.