Quote:
zasililes kompa i sprawdziles brak napiecia na pinie czy tylko tak zgadujesz ze komp nie daje napiecia. Na moj gust jest zwarcie do masy. Niestety nie mam schematu do tego auta wiec wiecej nie pomoge. Auto powypadkowe i teraz skladane? jezeli tak to szukal bym uszkodzonej wiazki
nie zgaduje , sprawdziłem nie ma zwarcia na instalacji i nie ma napięcia 5V z komputera
Dodano po 18 [minuty]: Quote: Czy tak trudno odpowiedzieć, czym to było odczytane? Przecież to 5V jest wspólne, tak ciężko trzepać wiązkę? Awatar masz super, tym robisz? Raczej nie robisz co widać wyraźnie.
Czego ty jesteś taki przemądrzały, myślisz że zawsze wiesz wszystko najlepiej, nawet wyraźnie widzisz czym robię ? no proszę , gratujuję dalekowzroczności i super szklanej kuli. Masz oczy więc widzisz ale ty wolisz głębszej analizy użyć.
Są kody a czym były odczytane to ja nie widzę różnicy ty pewnie masz taką wiedzę że znasz odpowiedniki kodów dla każdego skanera ? LOL .
Wiesz też że 5V jest wspólne, no to też ciekawe bo mnie z pomiarów wyszło że każde jest oddzielne, no ale ty wiesz lepiej.
Quote: tak ciężko trzepać wiązkę
- no pewnie w tym jesteś najlepszy.
Dodano po 3 [minuty]: Quote: Auto powypadkowe i teraz skladane?
nie widać żeby było powypadkowe, ale dokładnej historii nie znam, ale tak jak już pisałem wyżej nie ma zwarcia na wiązce, nie wychodzi zasilanie z kompa.
Dodano po 19 [minuty]: Quote: A co ja poradzę na to, że skanerów se nakupowali i jedyne co tym potrafią zrobić, to błędy odczytać.
no ty potrafisz wszytko - łącznie z trzepaniem wiązki, co za przemądrzałość