Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theretomkrol wrote:Już od godziny laptop wisi na 98% i nic nie ładuje ani nie nie spada wartość 98% ,cały czas podłaczony do zasilacza >czyli tak ma być czy nie. Należy rozładować baterię do 95% i powinna wtedy się ladować .W poprzednim Lenowo T500 tak nie miałem ,dlatego troche panikuje.
ptakstudio wrote:tomkrol wrote:Już od godziny laptop wisi na 98% i nic nie ładuje ani nie nie spada wartość 98% ,cały czas podłaczony do zasilacza >czyli tak ma być czy nie. Należy rozładować baterię do 95% i powinna wtedy się ladować .W poprzednim Lenowo T500 tak nie miałem ,dlatego troche panikuje.
Masz Lenovo i niby ładuje a nic się nie dzieje ?? więc wgraj = uruchom power managera Lenovo - włącz zaawansowane opcje i wtedy zobaczysz co się dzieje czy ładuje i jakim prądem - w zaawansowanych opcjach baterii power manager od Lenovo pokazuje nawet śladowy prąd ładowania i czas ( często przy prawie naładowanej baterii kilkanaście godzin do zakończenia ładowania - co wylicza na podstawie aktualnego prądu jaki dostarcza do baterii ( wykonuje zwyczajnie coś w rodzaju balansu ) - w tym czasie Windowsowy wskaźnik nie pokazuje żadnych zmian. Ponadto - w zależności od wersji power managera Lenovo, i stanu baterii czasem wykonuje operacje balansu-rozładowania przy w pełni naładowanej baterii ( wszystkie opcje i informacje dostępne w odpowiednich zakładkach )
david8213 wrote:
david8213 wrote:Posiadam laptopa HP 6720s
Kupiłem nową baterię i zasilacz jej nie ładuje. Posiadam także dwie inne. Poniżej info
1. Zdjęcie to nowa bateria która nie działa