Witam Wszystkich
Na początek nie wiem czy dobrze trafiłem z miejscem tematu.
Więc szukam juz prawie tydzień czasu i mam przeszukane sporo forum na temat projektów kolumn.
Mam zamiar zbudować nowe kolumny, chce zbudować na 4xTESLA TVM ARN 226-07/4 2x Głośn.ARP 150-00/8 15cm/8Ohm (Arp z tego względu ze arx 3 spalone) i pozostaje wysokotonowy, posiadam visatona sc10n i zastanawiam się nad wyminą nad jakąś vifką. Najgorsze jest to że mam całego neta przeszukane i nigdzie nie mogę dostać tych głośników
. A drugi projekt nad którym myślałem to 3 drogi stx, GDN22-140-8-SCX, GDM14-150-8-SCX, GDWK10-200-PJ. Tylko nie wiem czy opłaca sie to robić. bo wysokie i średnie stx kiedyś to był żal i nie wiem jak jest teraz. Mogą być modyfikacje, tylko nie chce żadnych monitorków bo nie wytrzymają pod żadnym kontem a na 2 drożne zestawy też nie jestem pewny chyba że coś ciekawego na TVM lub Stx (a tvm i tesla dla tego bo słabo z funduszami). Wzmacniacz to yamaha rx-v450 ma kopa. Dodam że słucham dość głośno i prosze o wyrozumiałość Moderatorów.
Na początek nie wiem czy dobrze trafiłem z miejscem tematu.
Więc szukam juz prawie tydzień czasu i mam przeszukane sporo forum na temat projektów kolumn.
Mam zamiar zbudować nowe kolumny, chce zbudować na 4xTESLA TVM ARN 226-07/4 2x Głośn.ARP 150-00/8 15cm/8Ohm (Arp z tego względu ze arx 3 spalone) i pozostaje wysokotonowy, posiadam visatona sc10n i zastanawiam się nad wyminą nad jakąś vifką. Najgorsze jest to że mam całego neta przeszukane i nigdzie nie mogę dostać tych głośników