Mam problem z astra c16nz,silnik wogóle nie ma mocy,przy dodaniu gazy dziwnie buczy i bardzo powoli wkręca się na obroty.Sprawdziłem czy nie łapie lewego powietrza,wymieniłem świece,przewody,kopułke,palec i nic astra nie ma wogole mocy,lewdo rusza z miejsca ;/ Problemu z zapalanie nie ma,pali na ciepłym jak i na zimnym odrazu.Z czytałem błędy
33 Czujnik bezwzględnego ciśnienia w kolektorze wlotowym lub jego obwód, za wysokie napięcie (GM Multec, Bosch Motronic)
34 Zawór układu recyrkulacji gazów wydechowych – okablowanie lub obwód układu recyrkulacji gazów wydechowych, wysokie napięcie (Simtec, Bosch Motronic)
45 Sonda lambda lub jej obwód, za bogata mieszanka paliwowo – powietrzna
Co jest odpowiedzialne za podawanie napięcia do czujnika podciśnienia, bo sam czujnik juz wymieniłem i błąd dalej ni znika;/
Czy uwalony EGR może powodować tkak znaczny brak mocy silnika?.?
33 Czujnik bezwzględnego ciśnienia w kolektorze wlotowym lub jego obwód, za wysokie napięcie (GM Multec, Bosch Motronic)
34 Zawór układu recyrkulacji gazów wydechowych – okablowanie lub obwód układu recyrkulacji gazów wydechowych, wysokie napięcie (Simtec, Bosch Motronic)
45 Sonda lambda lub jej obwód, za bogata mieszanka paliwowo – powietrzna
Co jest odpowiedzialne za podawanie napięcia do czujnika podciśnienia, bo sam czujnik juz wymieniłem i błąd dalej ni znika;/
Czy uwalony EGR może powodować tkak znaczny brak mocy silnika?.?