Witam. Posiadam odtwarzacz PHILIPS GOGEAR OPUS, model SA10PS16K/02 i od trzech dni mam z nim problem z którym nie potrafię sobie sama poradzić. Na ekranie wyświetla mi się napis LOADING i odtwarzacza nie można wyłączyć, na nic nie reaguje. Reset również nie pomaga. Po resecie odtwarzacz włącza się normalnie po czym znowu pojawia sie napis LOADING i pasek który robi się coraz dłuższy (jakby się rzeczywiście coś wczytywało), po około 5 minutach pasek jest cały i tak już zostaje i nie da się nic zrobić. Komputer w ogóle go nie widzi, próbowałam zainstalować sprzęt w panelu sterowania, ale pojawił się komunikat, że sprzęt jest zainstalowany prawidłowo, ale nie można go uruchomić (błąd 010). Próbowałam z Device Manager, ale nic nie pomaga skoro komputer w ogóle nie widzi sprzętu. W tym programie w ogóle nie mogę wcisnąć przycisku napraw, tak jakby był nie aktywny. Być może to właśnie przez to, że komputer nie widzi sprzętu. Mam ten odtwarzacz od roku, niestety nie posiadam gwarancji, więc na siłę próbuję to naprawić sama. Czy ktoś może mi coś poradzić?