Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

BIAŁE TARCZE ZEGARÓW MALUCH

rogra 16 Sep 2004 20:32 3767 11
    rogra
    Level 13  
    WITAM MOŻE KOTŚ Z WAS MA GOTOWE BIAŁE TARCZE ZEGARÓW DO WYDRUKOWANIA DO MALUCHA
    Nie krzycz! Wyłącz Caps Lock. Pisz małymi literami - REGULAMIN.[h]
    Gregor_BS
    Level 10  
    cze.zobacz se na allegro. Ja kupiłem tam za chyba 20 dychy. Są niczego sobie.Tylko nie kupuj tych co mają świecić same cyferki.To jest badziewie.Pozdr
    trial
    Level 12  
    aha na allegro możesz soróbowac coś kupic:) tylko po co ci białe tarcze do maluszka ??? w noc nie widac jaką prędkość osiągasz :P to słychać po buczeniu samego silnika :P

pozdro !!!!
    GregTG
    Level 11  
    zobacz na allegro albo na www.swistak.pl
    WoŹnY
    Level 28  
    Do jakiego modelu zegarów potrzebujesz. Ja mam do FL, zresztą własnego projektu.
    rogra
    Level 13  
    poszukuję do małego zegara
    WoŹnY
    Level 28  
    To pewnie tzw. KAPLICZKA niestety nie mam. Proponuję zrobić tak jak ja. Ponieważ i tak musisz zegary rozebrać wyciągasz tą oryginalną i robisz jej skana (wiesz gdzie muszą być umieszczone otwory i kaształt. następnie resztę czyścisz np. w paincie i robisz projekt według własnych upodobań. Ostatecznie drukujesz i wstawiasz zamiast starej.
    rogra
    Level 13  
    dzięki za tego linka oto mi właśnie chodziło
    SIWY66666
    Level 1  
    ma ktoś do wydruku tarcze do eleganta
    nokia3310
    Level 11  
    Witam! jestem szczesliwym posiadaczem Fiata 126p Bis. Ale mam problem z licznikiem poniewaz spalil mi sie z tylu licznika jest taka dioda oprowa albo oprnik nie wiem co to dokadnie jest i teraz nie wiem co na te miejsce wstawic ?? moze wy wiecie Pozdrawiam