Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Blaupunkt Sao paulo rcr 27 brak głosu

cyfroni 18 Sep 2010 21:52 1578 9
    cyfroni
    Level 10  
    To jest mój pierwszy post. Tak jak w temacie zepsuło się radio. Problem polega na tym że radio ładnie grało w zimę się nie używało radia, a po zimie radio dziwnie grało to znaczy raz grało godzinę i więcej, a raz 2 min. Zaczęło się tak dziać gdy brat podłączył transmiter. Teraz radio w ogóle nie gra tylko jest takie "pierdnięcie" w głośnikach i następuje cisza. Wyświetlacz normalnie działa. Proszę o ludzką odpowiedź ponieważ nie znam się na radiach samochodowych. Z góry dziękuję :)
    rafcio363
    Level 30  
    Skoro się nie znasz a brat coś kombinował to oddaj do fachowca bo ciężko coś poradzić.
    cyfroni
    Level 10  
    Ale transmiter to nie jest jakiś "wynalazek" wiele osób go stosuje a brat tylko ustawiał do niego fale
    rafcio363
    Level 30  
    cyfroni wrote:
    Proszę o ludzką odpowiedź ponieważ nie znam się na radiach samochodowych. Z góry dziękuję :)

Weź swoje radio i sprawdź w innym aucie.
    cyfroni
    Level 10  
    Nie wiem czy by pasowały wtyczki.
    rafcio363
    Level 30  
    Będą pasowały blaupunkt ma standardowe.
    piotrf6
    Level 15  
    Pewnie zepsuta końcówka mocy, czy jak dajesz głośniej to burczy lekko ? Może jakieś zimne luty.
    cyfroni
    Level 10  
    nie znam określenia "zimne luty" możesz mi przy okazji wytłumaczyć. a co do głośników to po "pierdnięciu" następuje cisza