Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

krups xp 7200 nie daje kawe

kenajuve 26 Sep 2010 14:53 2778 2
    kenajuve
    Level 1  
    witam.
    posiadam ekspres do kawy krups xp 7200 i od jakiegos czasu cos sie z nim stalo.pobiera wode mieli kawe wszystko jest oki ale kawa nie leci z dysz tylko do tego pojemnika pod dyszami nie mam pomyslu co moze byc z nim nie tak.dalem go do serwisu ale chcieli za naprawe 900zl moze ma ktos pomysl jak to mozna naprawic..
    axdm56
    Level 12  
    Witam, skoro powiedzieli Ci taka sumę za naprawę, to musisz mieć uszkodzony silownik na bojlerze, prawdopodobnie wyciek z niego, a dodatkowo zwrotnice tz. dystrybutor wody, ciężko jest coś z tym zrobić jeżeli są pęknięcia, trzeba było by po prostu główkować jak to naprawić nie używając nowych części, dużo Ci nie pomogę, bo nigdy nie próbowałem tego naprawić, ale nie mówię że to nie możliwe.
    tomekkaczka
    Level 2  
    WITAM,MOZESZ POGADAC Z SERWISEM,BO ONI JAK WYMIENIAJA CAŁY MODUŁ PODGRZEWACZA TO ODRAZU Z SIŁOWNIKIEM,ALE NAJPIERW ROZBIEZ I ZOBACZ CO SIE DZIEJE W SRODKU CZY NIEMA WYCIEKÓW LUB COS MECHANICZNEGO SIE ZABLOKOWAŁO W DYSTRYBUTOŻE,JA MIAŁEM PROBLEM ZE WODA WYLEWAŁA SIE ODRAZU PO WŁĄCZENIU DO DYSZY Z GORACA WODA,ALE JAK ROZEBRAŁEM TO ZOBACZYŁEM ZE NIEDZIAŁA PRZEPŁYWOMIERZ,ALE NAJPIERW RADZE SPOKOJNIE GO ROZEBRAC I SPRAWDZIC,POZDRAWIAM TOM