Hello .Nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale może to problem softwarowy jest . Mam problem z odtwarzaniem filmów Bluray . Żaden player nie chce odtwarzać płyty , ani TMT , WinDVD ani żaden inny . Kiedyś było wszystko dobrze ale kupiłem wczoraj dwie płyty z Residentr Evil 1 i 2 ... najpierw myślałem że to może wina płyt ...ale wrzuciłem też stare płyty które kiedyś mi sie normalnie odtwarzały i też nie działają . Nawet jeśli z takiej płyty skopiuje na twardy dysk plik m2ts to ten plik też nie da odtworzyć ( i we właściwościach pliku nie pokazuje jego rozdzielczości ani innych danych )... a inne pliki m2ts z innego źródła niż płyta BD odtwarzają sie dobrze ... instalowałem już rożne sterowniki i nowe firmware do napędu i ciągle nie działa , nie mam pojęcia co jest nie tak . Miał ktoś z was podobny problem ?
Ps . Dodam że po za tym nagrywarka działa dobrze ... nagrywa płyty BD , DVD , odtwarza płyty nagrane BD i DVD .. tylko jest problem z oryginalnymi filmami Bluray.
System mój to Win7 , a napęd to LITE-ON BD B LH-2B1S .
Potworka ortograficznego z tytułu usunąłem, resztę postu sam doprowadź do porządku.
Matuzalem
Ps . Dodam że po za tym nagrywarka działa dobrze ... nagrywa płyty BD , DVD , odtwarza płyty nagrane BD i DVD .. tylko jest problem z oryginalnymi filmami Bluray.
System mój to Win7 , a napęd to LITE-ON BD B LH-2B1S .
Potworka ortograficznego z tytułu usunąłem, resztę postu sam doprowadź do porządku.
Matuzalem