Mam nadzieję że dobry dział! Pytanie jest proste! Potrzebuje sterownika do zawieszenia pneumatycznego w samochodzie osobowym! Sterowanie każdym kołem osobno poprzez 2 elektrozawory. Chodzi w układzie o to aby poziomował się automatycznie pod obciążeniem (wychył wahacza utrzymywany na tym samym poziomie nie zależnie od obciążenia) i również stabilizował samochód przy przechyłach w czasie jazdy! No oczywiście regulacja wysokości zawieszenia co najmniej 3 poziomowa, najważniejsza sprawa w grę nie wchodzą mikro kontrolery i inna skomplikowana elektronika chyba że w gotowych stosunkowo nie drogich modułach. Wiem prośba jest dziwna i nie chcę tu krytyki ani wyśmiewania tylko jakiś pomysłów!
Sam na razie myślałem o 4 zaworach pneumatycznych połączonych z wahaczami które by to poziomowały ale żeby uzyskać regulację wysokości trzeba by zmieniać położenie zaworów a to już pewien problem. Może komuś nasuwa się inne proste rozwiązanie!
Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi
Sam na razie myślałem o 4 zaworach pneumatycznych połączonych z wahaczami które by to poziomowały ale żeby uzyskać regulację wysokości trzeba by zmieniać położenie zaworów a to już pewien problem. Może komuś nasuwa się inne proste rozwiązanie!

Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi