procesor: Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
Karta graficzna: NVIDIA GeForce 8500 GT
Karta dźwiękowa: Creative EMU10K2 Audigy Audio Processor
pamięć: 2gb
Dysk fizyczny: SAMSUNG SP2514N 250gb
nagrywarka
Mój obecny zasilacz to jakiś mustang który dostałem razem w zestawie w obudowie tej samej marki. Generalnie strasznie się tłucze wiatraczek a także sam zasilacz przenosi drgania o reszte obudowy. Nie da się tego w żaden sposób wyciszyć. Procesor ma bardzo wysokie temperatury na pracy jałowej, od 50 stopni w góre... teraz chciałbym kupić możliwie jak najtańszy zasilacz jakiejś lepszej marki. Komputer mam jaki mam, dlatego nie chce zasilacza droższego niż sam komputer, którego będe używał góra przez nastepny rok.
Opłaca się kupować zasilacz używany?
Wystarczy 350w do tego sprzętu?
Prosze o jakieś wasze propozycje tanich i cichych zasilaczy maks do 80zł
Karta graficzna: NVIDIA GeForce 8500 GT
Karta dźwiękowa: Creative EMU10K2 Audigy Audio Processor
pamięć: 2gb
Dysk fizyczny: SAMSUNG SP2514N 250gb
nagrywarka
Mój obecny zasilacz to jakiś mustang który dostałem razem w zestawie w obudowie tej samej marki. Generalnie strasznie się tłucze wiatraczek a także sam zasilacz przenosi drgania o reszte obudowy. Nie da się tego w żaden sposób wyciszyć. Procesor ma bardzo wysokie temperatury na pracy jałowej, od 50 stopni w góre... teraz chciałbym kupić możliwie jak najtańszy zasilacz jakiejś lepszej marki. Komputer mam jaki mam, dlatego nie chce zasilacza droższego niż sam komputer, którego będe używał góra przez nastepny rok.
Opłaca się kupować zasilacz używany?
Wystarczy 350w do tego sprzętu?
Prosze o jakieś wasze propozycje tanich i cichych zasilaczy maks do 80zł