Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Czy ma ktoś opis bloków do silnika AHH.

saly 09 Oct 2010 09:41 3047 3
    saly
    Level 32  
    Witam
    Potrzebuje opis bloków do silnika AHH, wiem że to motor podobny chyba AFN, na elce jest sporo opisów ale do AHH nie znalazłem, a czytając posty napotykam się na opis typu, dotyczy silników typu A... oprócz silnik AHH.
    Chce ustawić w swoim passku kąt bo mle rano przy rozruchu.
  • Helpful post
    seat21
    Level 28  
    kąt w granicach 50-55 dynamiczny czy diagnozujesz bo vagcom ma do tego wykresy i wszystko widać pozdrawiam
    saly
    Level 32  
    Mam vag com ale wersje free, Mam polski VAG 2.5 a ten nie ma w blokach grupy 000.
    Kąt jest też chyba w grupie 4, w polu nr3 ?

Jeśli ktoś posiada opsi bloków do AHH, o będę wdzięczny przydadzą się na przyszłość.
  • Helpful post
    seat21
    Level 28  
    ale do sprawdzenia kąta musisz go przyblokować w nastawach w grupie 000 dopiero można sprawdzać czy jest dobrze ustawiony

Dodano po 20 [minuty]:

jeszcze sprawdziłem szybko ale myśle że podejdzie opis od afn albo agr niestety mam wszystko w wersji drukowanej jeżeli chcesz koniecznie się dowiedzieć co w danym kanale to zadzwoń telefon jest w profilu ale myślę że do ustawienia początku ważny jest tylko kanał 000 w 4 jest ale wart.zadana przez sterownik ,wart aktualna chwilowa ,wspólcz wysterow zaworu a sterownik musi być zablokowany w nastawach aby nie regulować pozdrawiam