Ale dyskusja już jest zakończona. Każdy ma jakieś swoje zdanie...
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theremarian1981.02 wrote:Oglądałeś kiedyś taki film "Wielki Podryw" ? Tam była pokazana linia produkcyjna z ZRK albo z Lubartowa, i była scena jak gość kontroluje gotowe magnetofony i w jednym nie działał licznik, odłożył egzemplarz na bok i przyszedł jakiś majster i go zjechał Powiedział " Nic nie jest bez wad a ludzie chcą żyć".
PZ IX wrote:Przecież produkcja w Europie to kosztowna impreza, a myślę, że mało kto by chciał kupić takiego Radmora z dumnym napisem China, Taiwan czy Singapore.
PZ IX wrote:akurat na wspomnianego, nowego 5102 rzuciłaby się niemała ilość ludzi pod warunkiem, ze nie byłby drogi, a jego trwałość wysoka
Motronic wrote:To chyba jednak mało jeszcze widziałeś amatorów.bubi89 wrote:Osobiście posiadam Amatora 1 i Amatora 3 (końcówka mocy na 2n3055) .
Hmm, zawsze mi sie wydawało, że A3 był na GML026/2
Dydzio wrote:A czego się spodziewałeś, po fabryce usytuowanej w centrum Warszawy, ponoć przy jakieś zajezdni czy pętli tramwajowej. A wystarczyłoby przenieś produkcję na prowincję, zainwestować w dodatkowych inżynierów...
bubi89 wrote:A gdzie ja napisałem że się nie zna? Czytaj z zrozumieniem. Nic nie zarzucam, On zarzuca że w diorze pracował byle kto z ulicy, ja napisałem że niejeden z nich może być lepszym fachowcem, bo może...Dj-matyAS, na pewno jest fachowcem i zna się na wzmacniaczach audio (za pewne nie tylko), pooglądaj jego diy, poczytaj posty, w których pomógł ludziom, a sam stwierdzisz, że twoje zarzuty są bezpodstawne.