Witam od dłuższego czasu posiadam zestaw Creative Inspire GD580 5.1.
i służy mi on głównie do filmów i muzyki z dvd.
Chciałem ostatnio troszkę poprawić brzmienie zestawu i kupiłem okazyjnie drugi zestaw
tj.CREATIVE CAMBRIDGE MEGAWORKS thx.
Myślałem że może uda mi się je podłączyć do dekodera z gd580 i będzie ładniej grał.
Niestety gdy podłączyłem ten zestaw do dekodera wyszło że gra gorzej niż gd580(więcej szumów,brak czystości brzmienia)
Testowałem też CAMBRIDGE MEGAWORKS podłączone pod komputer z kartą audidzy2 tam grają bardzo dobrze chyba lepiej niż mój zestaw gd580 z dekoderem +dvd.
Mam pytanie czy mogę podłączyć satelitki z CREATIVE CAMBRIDGE MEGAWORKS do subwoofera w GD580,czy nic się nie spali?
Różnica wat jest bardzo duża
CREATIVE CAMBRIDGE MEGAWORKS thx
Glośniki satelitarne:
Moc znamionowa: 70 W na kanal (x 5 kanalów)
Creative Inspire GD580 5.1
Moc głośników satelitarnych: 6 W (RMS) na kanał (5 kanałów)
i służy mi on głównie do filmów i muzyki z dvd.
Chciałem ostatnio troszkę poprawić brzmienie zestawu i kupiłem okazyjnie drugi zestaw
tj.CREATIVE CAMBRIDGE MEGAWORKS thx.
Myślałem że może uda mi się je podłączyć do dekodera z gd580 i będzie ładniej grał.
Niestety gdy podłączyłem ten zestaw do dekodera wyszło że gra gorzej niż gd580(więcej szumów,brak czystości brzmienia)
Testowałem też CAMBRIDGE MEGAWORKS podłączone pod komputer z kartą audidzy2 tam grają bardzo dobrze chyba lepiej niż mój zestaw gd580 z dekoderem +dvd.
Mam pytanie czy mogę podłączyć satelitki z CREATIVE CAMBRIDGE MEGAWORKS do subwoofera w GD580,czy nic się nie spali?
Różnica wat jest bardzo duża
CREATIVE CAMBRIDGE MEGAWORKS thx
Glośniki satelitarne:
Moc znamionowa: 70 W na kanal (x 5 kanalów)
Creative Inspire GD580 5.1
Moc głośników satelitarnych: 6 W (RMS) na kanał (5 kanałów)