stary to normalny objaw, ja tak miałem przy przeglądaniu dużych zdjęć na wapie. Po prostu telefonik nie wytrzymuje:) Jego starszy brat eclipse też tak miał.Spróbuj szybko wyjącć baterię przy włączaniu gdy rośnie pasek z apteczką. pozdro
Nie wiem czy to jeszcze przeczytasz ale ja mialem dokladnie taki sam probleb i oddalem do serwisu tylko tyle ze u mnie jak ktos do mnie dzwonil to wyskakiwal ten komunikat lepiej go oddaj oni wgraja na nowo soft i bedzie ok
ja tez mialem przeciazenie przy rozmowach przychodzacych i oddalem telefon do serwisu- tez zmienili softai niby bylo ok. Po 1,5 m-ca to samo sie dzialo. Juz mialem oddawac phona to serwisu znowu, ale sie w czas zjarzylem ze to nie wina softu- poprostu z cudownego :/ Wapstera sobie dzwonek sciagnolem i tyko przy jego wykorzystaniu telefon sie zawieszal. Przetestowalem wszystkie inne kombinacje tj. odbieranie bez dzwonka, wyciszony i wszystko bylo ok. Zawieszal sie jeno z tym jednym konkretnym dzwonkiem. Moze to glupio brzmi ale to prawda. Mialem poprostu pecha do feralnego dzwonka. Zalowac tylko i wstydzic sie zarazem ze przez glupi dzwonek oddalem telefon do serwisu