Źródło
Cool? Ranking DIY
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereJmL(TM) wrote:basstec wrote:Najlepsze, że ajfon jak nie miał tak nie ma mms'ów
Jestes pewien? :boss:
basstec wrote:JmL(TM) wrote:basstec wrote:Najlepsze, że ajfon jak nie miał tak nie ma mms'ów
Jestes pewien? :boss:
Jestem, właśnie wziąłem z półki iphona 4 z softem 4.0.1 i on nie posiada MMSOstanio był klient, który również próbował je odnaleźć ale mu się nie udało. Z tego co wiem trzeba jailbreakować dopiero wtedy można wysłać mms. Sorry... dla mnie to totalna kompromitacja.
basstec wrote:Mam na sklepie 5szt iphona 4 z softami 4.0.2 i 4.1, wytłumacz mi proszę jak się wysyła mms bo nie widzę tam takiej opcji... Poza mną różni klienci, którzy przychodzą też takiej opcji nie widzą.
Widać hamerykańska prostota za trudna jest dla mojego polaczkowego mózgu.
basstec wrote:Co do wspaniałości iOS to zobacz jak chodzi 4.0 na 3gDalej chcesz rozmawiać o szybkości i płynności?
basstec wrote:Może symbian w n8 dobry? Uruchom na nim ze 4 aplikacje w tle to zwolni o połowę... Proszę, nie kompromituj się.
JmL(TM) wrote:Pomijajac fakt iz system wolno dzialal i nadal dziala nawet w n8..
JmL(TM) wrote:Po raz kolejny nie pisze o szybkosci dzialania systemu bo jak juz wspomnialem wczesniej Symbian jest wolny ale jesli chodzi o dopracowanie np. wzgledem Androida lub WM7 to jest jak dzien do nocy. Ale widac ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem i sam sie kompromitujesz.. :boss:
basstec wrote:
Jeżeli chodzi o ios 4.1 mówisz, żeby go nie instalować na 3g bo zamula. A dlaczego nowsze wersje androida na starszych hardware'ach chodzą szybciej od starszych androidów? Świadczy to jedynie o tym, że każdy nowy android jest lepszy a ios gorszy od poprzedniego... Tyle w tym temacie