Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

wąska pralka Whirpool,Amica ,Bosch?

czesiag 26 Oct 2010 17:22 4684 6
    czesiag
    Level 9  
    Witam,potrzebuję kupić nową pralkę automatyczną .Szer 30 cm.Może mi ktos polecic dobra ,tzn .nie wiem jakiej firmy kupić .Obejrzałam z 20 różnych.I dalej nie wiem -do 1500zł
    mirofalcon
    Level 25  
    Polecił bym BOSCH
    Juras1844
    Level 14  
    posiadam INDESIT porażka odradzam 3lata i korozja zjadła górną pokrywe
    intels
    Level 19  
    Ja też mam BOSCHa i nie narzekam 2.5 roku ani śladu zepsucia czy korozji jedyne co to czyściłem filtr wody ;)Polecam sprzęt tej marki.
    czesiag
    Level 9  
    Dzwoniłam po serwisach o opinie radzą Amicę,Whirpool ,elektroluks,Simens-Bosch czyli takie jakie łatwiej naprawić i blisko serwis.Głupieję ,a w sklepie radzą Ariston.Proszę o inne wypowiedzi ,interesuje mnie tylko wąska pralka do 42 max szerokość

Dodano po 3 [godziny] 16 [minuty]:

Dzwoniłam do serwisu .Naprawiają wszystkie oprócz Boscha ,Simensa,Amici,Mastercooka. Czyli trochę mi jasniej ,bo możliwość naprawy to ważna sprawa.Teraz tak czy Elektrolux,czy Whirpool czy może Ariston.Zastanawia mnie ,że mało ludzi pisze o Aristonie....o co chodzi?No i nie wszystkie są wąskie ..a to dla mnie ważne.Proszę o podpowiedzi ,bo jutro muszę kupić,starą oddaję synowi .Dobry czy nie?
    JohnnyBlaze
    Level 15  
    Bierz Electroluxa albo Whirlpoola.Ariston baaaardzo drogi w serwisowaniu.
    czesiag
    Level 9  
    Zdecydowane .Zamówiłam ARISTON ARSD129.
    Jeśli ktoś ma to proszę o opinie jak się sprawuje.Nie wiem czy dokupić gwarancję do 5 lat.Różne zdania słyszę...Ponoć najlepiej dokupić gwarancje w serwisie...taniej.Proszę o opinię posiadaczy Aristona