Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Poszukuję schematu do CAR 400

piotrdan 26 Sep 2004 19:55 1775 5
    piotrdan
    Level 19  
    Poszukuję schematu do CAR 400, uszkodzone jest podświetlenie przycisków na skutek przepięcia w zasilaniu radia. Podświetlenie nie jest takie proste ponieważ impuls sterujący idzie z procesorka, podejżewam że nie są spełnione warunki brzegowe ( samo wysterowanie podświetleniem jest sprawne ponieważ sztucznie podałem odpowiedni stan z procesorka).
    Może ktoś miał taki problem, za pomoc z góry dziękuję.
    Temat dość pilny!!!
    remot
    Level 32  
    To chyba nie będzie zadowalająca odpowiedź dla ciebie - ale marne szanse - raczej nieosiągalny temat
    maverlick
    Level 16  
    Posiadam radio CAR 400 i mam chyba taki sam problem z podświetleniem przycisków.
    Jeśli zdobyłeś schemat, lub rozwiązałeś swój problem, proszę Cię daj znać jak to zrobiłeś?
    maverlick(malpa)o2.pl
    krollew
    Level 20  
    W moim przypadku na brak podświetlania przycisków (a znikło przy okazji rozładowania akumulatora i ładowanie go "w systemie") pomogła wizyta w serwisie - wgranie softu (nie wiem co gość wgrywał, bo mnie przy tym nie było) - 100 zł.
    Piszę tylko jako przestrogę, że 5 min roboty kosztowało stówę - to ja już bym wylał nie mieć tego podświetlania, ale wiadomo - Polak mądry po szkodzie :)
    101990
    Level 12  
    co zrobic gdy na ekranie pokazuje mi sie SAFE i nic nie mozna zrobić:|