Reno-Max jest szansa że może to być coś innego jak główny zawór hamulca a jeżeli nie to czy jest możliwość jego naprawy , koszt jest niemały a problem pojawia się przy większej wilgotności , bo w drugiej premium 440 też mi ten sam defekt występował , ale ustąpił no a w tej defekt pojawia się w większości jak stoi się na światłach i trzyma nogę na hamulcu lub dłuższy czas delikatnie hamując może jakiś przekaźnik lub wtyk nie łączy? . Jak wypiąłem wtyczkę z głównego zaworu to pokazał błąd MID 136 ,sid 76 ,FMI 4 , Occurence 4 .Wczoraj jak śledziłem błędy w ekspercie to momencie kiedy auto było uruchomione w EMS był taki kod MID 128, PSID107 ,FMI 3 , occurence 255 może podpowiesz co tutaj się pojawiło . Z Góry Dzięki.
Dodano po 4 [minuty]:
W tej samej premiumce 450dxi z 2007 r niedawno pojawił się problem z otwieraniem szyb bocznych w obu drzwiach , podgrzewanie lusterek jest , bezpieczniki ok tapicerkę odpinałem wszystko wygląda jakby z fabryki swieżo wyjechało a szyb nieda rady sterować , na szczęście zostały w pozycji zamkniętej może ktoś ma schemat przekaźników czy podpowie gdzie zerknąć aby usunąć usterkę.