Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Honda Civic 1.4 immobilizer 98r

Filcio25 11 Nov 2010 23:06 5532 1
    Filcio25
    Level 2  
    Witam drodzy forumowicze !Pisze tu do was bo chcialbym zeby ktos kompetentny odpowiedział na moje wątpliwości.Jeśli chodzi o sprawy elektroniki jestem totalnym laikiem dlatego opisze wam zaistniałą sytuacje.Zgubiłem klucz do swojej hanii i przez własną niewiedze włożyłem czerwony kluczyk myśląc ze to zapasowy do stacyjki próbując odpalić. Z tego co sie dowiedzialem prawdopodobnie skasowałem cały komputer i teraz ciężko mi z tego wybrnąć a bardzo mnie nagli.Słyszałem że można kupić używany od jakiejś innej tylko teraz nie wiem dokładnie co potrzebuje: Ecu od takiej samej Hani plus immobilizer plus kluczyki , czy można kupić samo Ecu i starać sie zaprogramować immo i próbować wgrywać ten kod na klucz.Wiem że dla wielu z was jest to bardzo banalne pytanie ale bardzo byłbym wdzięczny gdyby ktoś udzielił mi fachowej odpowiedzi. Gdzie sie nie spytam to wszyscy odsyłają mnie do salonu gdzie cena mnie zwaliła z nóg dlategoż szukam jakiejś alternatywy. Dla kogoś kto dokładnie mi wytłumaczy i poinstruuje co dalej robić obiecuje ze się odwdzięczę.Pozdrawiam hej
    Filcio25
    Level 2  
    hej ponawiam prosbe wiem ze wiele osób wie co zrobic bede bardzo wdzieczny