Witam.
Kupiłem napęd do bramy przesuwnej FAAC z centralą SPRINT 05.
Podpiołem wszystko zgodnie z załączoną instrukcją.
Jednak coś mi nie działa,dopiero jak zdjąłem zwore na FCA-FCC-COMF
to zaczęły reagować krańcówki.
Tak samo z STOP-(-),po zdjęciu zwory przestała żarzyć się dioda od stopu.
Dipy ustawiłem 1,2,3-OFF ,4-ON, 5,6-OFF, 7-ON, 8-OFF-sądzę,że będzie to krok po kroku(tak bym chciał).
Doczytałem na elektrodzie ,że potrzeba zrobić mostki na module zdalnego sterowania z COM-(-) , NO-OpenB na płycie centrali.
Do tego modułu takrze nie mam instrukcji wgrania pilotów,więc jest kolejny kłopot.
Jeśli ktoś się zmierzył z takim napędem i działa mu w logice krok po kroku to proszę o jakąś podpowiedż co powinienem zmienić aby wszystko zaczęło działać,bo jestem w kropce-załączona instrukcja jest ,,ciężka ,,albo źle przetłumaczona.
Dziękuję za ewentualną pomoc.
Kupiłem napęd do bramy przesuwnej FAAC z centralą SPRINT 05.
Podpiołem wszystko zgodnie z załączoną instrukcją.
Jednak coś mi nie działa,dopiero jak zdjąłem zwore na FCA-FCC-COMF
to zaczęły reagować krańcówki.
Tak samo z STOP-(-),po zdjęciu zwory przestała żarzyć się dioda od stopu.
Dipy ustawiłem 1,2,3-OFF ,4-ON, 5,6-OFF, 7-ON, 8-OFF-sądzę,że będzie to krok po kroku(tak bym chciał).
Doczytałem na elektrodzie ,że potrzeba zrobić mostki na module zdalnego sterowania z COM-(-) , NO-OpenB na płycie centrali.
Do tego modułu takrze nie mam instrukcji wgrania pilotów,więc jest kolejny kłopot.
Jeśli ktoś się zmierzył z takim napędem i działa mu w logice krok po kroku to proszę o jakąś podpowiedż co powinienem zmienić aby wszystko zaczęło działać,bo jestem w kropce-załączona instrukcja jest ,,ciężka ,,albo źle przetłumaczona.
Dziękuję za ewentualną pomoc.