Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria.

tomaha1 21 Nov 2010 23:53 3567 13
    tomaha1
    Level 19  
    Witam, w moje ręce trafił zepsuty Panasonic Lumix DMC-FZ8. Niecały rok temu upadł mojej siostrze i mechanicznemu uszkodzeniu uległ obiektyw (nie wysuwa się). Mam więc do sprzedania całą elektronikę (sprawną): wyświetlacz, wizjer, lampa błyskowa, pokrętło wyboru trybu itp. itd. (sprawne), obudowę, zaślepkę na obiektyw ze sznurkiem, tulipan, adapter, pasek na szyję, ładowarkę z przewodem, instrukcję a nawet pudełko jeśli ktoś byłby zainteresowany. Wszystko oczywiście oryginalne z zestawu i w stanie bdb+. Cena do ustalenia, ale naprawdę wszystko okazyjnie. Mogę sprzedać poszczególne części osobno, gdyż w celu diagnozy wszystko rozkręciłem. Jeśli ktoś czegoś potrzebuje to śmiało proszę pytać pod nr gg: 2363232 (zazwyczaj niewidoczny - proszę zostawić pytanie) lub mail: tomaha1(malpa)gazeta.pl . Mogę przesłać zdjęcia jeśli ktoś jest zainteresowany i oczywiście wystawić sprzęt na allegro. Pozdrawiam.
    PS. Sprzęt leżał tak długo, bo nikomu nie chciało się za niego "wziąć"
    PS2. Wcześniej używany jakieś... pół roku (mogę sprawdzić), naprawdę rzadko.
    PS3. Oczywiście daję gwarancję rozruchową.
    PS4. Wyceniam większość elementów na co najwyżej kilkanaście złotych, niektóre tylko drożej. Wszystko do negocjacji.
    [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria.
    [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria.
    [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria.
    _PREDATOR_

VIP Meritorious for electroda.pl
    batsurzyn
    Level 1  
    Jakiś tel kontaktowy można prosić?

Moderated By _PREDATOR_:

Od takich 'info' mamy komunikatory internetowe!

tomaha1
    Level 19  
    ZOSTAŁO:
    [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria.
    [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria.
    tomaha1
    Level 19  
    ZOSTAŁO:
    [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria.
    oraz kabel AV i USB
    bimer23
    Level 2  
    Witam
    Został jeszcze pierscien wraz z "tulipanem"przeciwslonecznm??
    tomaha1
    Level 19  
    Tak, te elementy są jeszcze dostępne.
    bimer23
    Level 2  
    Ile $$$???
    tomaha1
    Level 19  
    15 zł + wysyłka odpowiada?
    Izabela0007
    Level 1  
    Witam, jestem zainteresowana płytą główną o ile jeszcze została, proszę podać cenę.
    tomaha1
    Level 19  
    Płytę główną już sprzedałem. Zostało tylko to co umieściłem w poście z dnia 21 kwietnia. Pozdrawiam.
    chres37
    Level 16  
    Witam,
    czy jest jeszcze dostępny na sprzedaż przetwornik ccd do aparatu Panasonic- LUMIX dmc-fz8(widoczny na zdjęciu).
    Proszę podać cenę.
    tomaha1
    Level 19  
    ZOSTAŁO (stan na 9. sierpnia 2011 r.):
    [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria. [S]Aparat cyfrowy Panasonic FZ8 (bez obiektywu) + akcesoria.
    oraz kabel AV i USB.