Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Problemy z systemem i grą Lotr Online

Hobbystaa 27 Lis 2010 22:32 546 0
  • #1 27 Lis 2010 22:32
    Hobbystaa
    Poziom 8  

    Pierwszy problem jaki znajdzie się w temacie...

    Po 2 tygodniach fascynowania się grą, nastał problem...

    Od ponad 2 lat format dysku nie był wykonywany, przedwczoraj zrobiłem tylko ScanDisc i zaznaczyłem 'Automatycznie napraw błędy~~'

    Po wykonaniu ów rzeczy i restarcie komputera, zalogowałem się na nowo do gry. Lecz tym razem zupełna zmiana tj.

    - opóźnienia 4 sek w rzucaniu czarów
    - poruszanie się jak w paraliżu ( freezy )

    Po użyciu opcji by wyświetliła się ikonka pokazująca stan 'łączności' i ukazuje mi:

    Latency 6,8 / Loss 1.8%
    Sent od 200-300 / Recv od 500-1000

    Lecz to nie wszystko, po ów ScanDiscu ( nie mówię, że jest to 100% wina tego) trafił się problem przy odpalaniu monitora tj. Monitor po uruchomieniu (po usłyszeniem piknięcia oczywiście) pokazuje komunikat - Wejście sygnału, ikonkę gniazda, Brak Sygnału. Dopiero po zrestartowaniu komputera monitor zaczyna prawidłowo działać. Zna się ktoś na ów sprawie?

    ps. Płyta główna GIGABYTE GA-G31M-S2L także sterowniki ściągnięte, jedynie VGA nie mogę zainstalować, wyskakuje komunikat - Ten system nie spełnia minimalnych wymagań

    Dodano po 3 [godziny] 58 [minuty]:

    No, samo wyszło 'opcja numer trzy' podłączyłem monitor do innego portu, zainstalować musiałem sterownik VGA - grafika jest gorsza :P Ale już wiem, że problem jest w karcie graficznej Nvidia.

    0 0