logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Prostownik telwin dynamic 620

k.jarek 29 Lis 2010 08:41 3272 3
REKLAMA
  • #1 8803425
    k.jarek
    Poziom 10  
    Mam pytanie czy wie ktoś gdzie jest serwis gwarancyjny do prostownika firmy Telwin Dynamic 620 Start. Mam usterkę amperomierza wskazówka nie cofnęła się do zera tylko została na 26 A. Nigdzie nie mogę znaleźć serwisu tej firmy, może ktoś ma namiary najlepiej w Kielcach.

Regulamin, pkt 11:
    W temacie wiadomości należy dokładnie zawrzeć całą istotę wysyłanych informacji.
    W działach serwisowo - naprawczych w tytule należy obowiązkowo podać rodzaj sprzętu, markę i model naprawianego urządzenia jak również, w formie skrótowej lub symbolicznej, charakter uszkodzenia (problemu).

Proszę poprawić.
    [_P_]
  • REKLAMA
  • #2 8803793
    Niuniek_84
    Poziom 23  
    Ocena: 102
    Takie informacje powinny być zawarte w instrukcji obsługi + karcie gwarancyjnej.

Serwisów może być kilka, każdy region ma inny serwis do którego trzeba wysłać urządzenie.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 8832351
    Majster
    Poziom 14  
    Ocena: 11
    Szanowny Kolego!
    Najprościej poszukać nowego miernika.
    Z objawu można wnioskować,że spadła lub pękła sprężynka zwrotna w mierniku.
  • #4 8832382
    Niuniek_84
    Poziom 23  
    Ocena: 102
    Kolega Majster ma rację ,... prostownik jest bardzo duży (27kg) więc koszta wysyłki są wyższe niż sam zakup miernika.

Ogólnie producent powinien brać na siebie koszta przesyłki, o ile posiadasz gwarancję Door-to-door.

Pozdrawiam
    Piotr
REKLAMA