Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

dwa zestawy do porównania dokładniej ( yamahy )

dax-88 01 Dec 2010 21:22 1385 10
    dues
    Level 28  
    Jak by nie było to najniższa półka. Oglądniesz na tym film ale w muzyce nie będzie za ciekawie. Wybierz się chociaż do marketu i posłuchaj ulubionej muzyki na podobnych zestawach.
    dax-88
    Level 10  
    muzyki nie bede słuchał, tylko film, kino akcji, horrory, chce poczuć sie prawie jak w kinie z głebokim basem
    dues
    Level 28  
    Bez subwoofera o jakimkolwiek basie możesz zapomnieć.
    dax-88
    Level 10  
    czyli te co sa w zestawach nie mozna zaliczyc do basu?
    kupic 5.0 a potem dokupic po nastepnej wypłacie jakis sub?
    dues
    Level 28  
    A wybacz. Nie zwróciłem większej uwagi i nie dopatrzyłem że to zestawy z subwooferem.
    dax-88
    Level 10  
    so jakies zmiany w Twoim zdaniu? nada sie to na kino domowe na same filmy? bo audiofilem i tak nie jestem.
    bo którego byś bardziej nakłaniał? moze to i najniższa półka ale i tak pewnie 40% opcji nie ogarne od razu, dla mnie to juz bedzie ostatnia rzecz do pokoju, czy bys cos innego dobrego skleił w tej cenie?
    dues
    Level 28  
    Nie chodzi tu tylko o opcje ale także o jakość dźwięku. Nie doradzę ani jednego ani drugiego bo tego nie słuchałem. Opinii ten sprzęt zbyt dobrych niestety nie ma. Dlatego radzę byś wybrał się gdzieś gdzie będziesz mógł posłuchać takiego sprzętu i dla porównania czegoś lepszego. Mnie szkoda byłoby zainwestować w coś takiego, wybrałbym stereo, no ale dla mnie priorytetem jest muzyka.
    dues
    Level 28  
    Jedno i drugie. Nie liczyłbym do końca na opinie innych. Pamiętaj że ten sprzęt ma służyć Tobie dlatego warto samemu posłuchać przed zakupem by później nie żałować.
    dax-88
    Level 10  
    za duzo tego jest ~.~ nigdy nie wybiore, na przesłuch mam za daleko jeździć, wioska rules, dlatego wole sie na kogoś powołac tv brałem też prawie w 95% z opini, telefon też, wiec raczej na tym polegam, oczywiście nie na jednej tylko na kilku, kilkunastu. RX-V467 na innym forum mi napisali że to syf, sprzet za 2k zł i ma być syfem to nie wiem co wybrać zeby nim nie było.