Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Vw caravelle 99r. Zakładam Webasto

Giciomen 02 Dec 2010 21:39 1440 7
    Giciomen
    Level 17  
    Witam. Zakładam webasto w Caravelce i potrzebuje rozpis pinów w panelu Climatronic by móc uruchomić panel sterowania bez przekręcenia stacyjki. Jeśli któryś z kolegów dysponowałby taką rozpiską będę wdzięczny.:) Pozdrawiam
    Giciomen
    Level 17  
    Kolego naprawdę nie wiem. Zakład to z kolegą ma pojecia w webasto ale za bardzo nie wiedział na który pin Climatronica podać zasilanie by sie włączył i dzięki temu włączył sie nawiew.Domyślam się , że trzeba wpiąć sie w ten sam pin co napięcie po stacyjce
    T5
    Admin of Cars group
    Pytam na jaki kolor jest podświetlony klimatronik zielony czy fioletowy?
    Do fioleta -wtyczka czerwona 28 pinowa pin 4.Po podaniu zasilania na wyświetlaczu ma się zapalić symbol samochodu i napis HE:D
    Giciomen
    Level 17  
    Witam. Podświetlenie to czerwone klawisze i niebieski wyświetlacz. :) Dziękuję za podpowiedzi. Zamykam temat
    Giciomen
    Level 17  
    Witam:) Dziękuję za zainteresowanie.:) W sobotę będę walczyć dalej:) poinformuję o poczynaniach:)
    radyrvegen
    Level 10  
    Witam
    Czy ktos wie na ktory pin podac zasilanie w caravelle 2000 rok tak zeby uruchomil sie wentylator ( mam nadzieje ze na wentylator bedzie ten sam kabel co w sharanie)tylko ze ja mam zwykle pokretla ?
    Wszedzie tylko climatronik :cry: :cry: Mialem przed caravelle sharan'a i temat opanowalem przerobilem wszystko i smigalo no ale tu te pokretla ....
    Prosze o pomoc
    Pozdrawiam