Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Przeglądy okresowe sprzętu gastronomicznego.

06 Gru 2010 08:03 2685 1
  • Poziom 9  
    Witam wszystkich

    Mam pytanie odnośnie przeglądów okresowych niektórych urządzeń stosowanych w gastronomii.

    Mianowicie chodzi mi o to jak powinien wyglądać taki przegląd krok po kroku.

    Urządzenia jakie mam na myśli to :

    Kuchnie gazowe,
    Piece konwekcyjno-parowe,
    Patelnia elektryczna,
    stoły mroźnicze,
    zmywarki.


    Uprzedzając pytania - pracuje w firmie ,która robi takie przeglądy i chcę zweryfikować to co mam na swojej rozpisce.

    Dzięki serdeczne
    Pozdrawiam

    Tomek
  • Poziom 11  
    odnośnie urządzeń elektrycznych
    przede wszystkim oględziny ,czy nic nie jest urwane i nie zagraża użytkownikowi !
    poprawienie styków i złączy
    pomiary ochronne
    piec-odkamienianie
    chłodnicze czyszczenie skraplacza,powyżej 3kg czynnika kontrolowanego szczelność


    :D