Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Brak funkcji INSTALACJA w TV Philips PW 32 8807/12

domiutd 16 Dec 2010 19:52 2182 6
    domiutd
    Level 9  
    Tak jak w temacie, kiedy na pilocie naciskam przycisk Menu, to wg wszystkich instrukcji powinno sie pojawic GŁWONE MENU i pod nim OBRAZ, DZWIEK, FUNKCJE, PROGRAMY i INSTALACJE ale tej ostaniej brak i nei moge ustawic kanałów w swoim TV. Prosze o pomoc

PS przeszukałem wszystkie tematy nie tylko na tym forum i nic nie znalazłem
  • Helpful post
    kazikszach
    Level 37  
    Masz załączony tryb hotelowy.
    Napisz prawidłowo model, bo to chyba 32PW8807/12.
    Spróbuj sekwencję rozkazów z pilota: 3,1,9,7,5,3,mute, może zadziała.
    domiutd
    Level 9  
    tak dokładnie to ten model 32PW8807/12

ta sekwencja nie działa o ile dobrze ja wpisuje ... tzn kazda z cyfr pokolei
  • Helpful post
    jan250
    Level 2  
    Witam. W moim telewizorze model 32PW8506/12R menu instalacyjne włącza się przez jednoczesne wciśnięcie klawiszy "przewijanie w lewo'' i ''stop" w pilocie. Pierszy klawisz oznaczony jest dwoma trójkątami skierowanymi w lewo, a drugi kwadratem. W twoim modelu powinno być podobnie.
    domiutd
    Level 9  
    testowałem i brak jakichkolwiek efektów ;/
  • Helpful post
    kazikszach
    Level 37  
    Musisz mieć oryginalny pilot RC2592 i naciskasz jednocześnie dwa dolne skrajne klawisze aby wejść w INSTAL, wychodzisz tak samo, a regulujesz klawiszami góra dół lewo prawo.
    Przepraszam, ale pierwsza moja podpowiedź była chyba błędna.
    domiutd
    Level 9  
    udało sie, bo mam taki własnie pilot, tylko trzeba nacisnac dwa przyciski na raz tylko ze dwa na samym dole (ten z symbole "1,2" i z ksiązka) i mamy menu instalacyjne. Pozdrawiam i dziekuje wszystkim za pomoc :)))))