Czy próbował ktoś podnieść w.w radyjko które padło w czasie flash?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereQuote:Generalnie robiłem tak samo czyli podmieniłem zawartość pamięci eeprom i flash ze sprawnego radyjka.
radio-service wrote:Quote:Generalnie robiłem tak samo czyli podmieniłem zawartość pamięci eeprom i flash ze sprawnego radyjka.
Po tym . Upgrade GM360 robi się jednym programem , który w dodatku robi wszystko za nas . Tak więc nie rozumiem po co podmieniać zawartość pamięci eeprom i flash ze sprawnego radia . No chyba że flaszowałeś z GM660 na GM360 .
Moderated By c2h5oh:Regulamin punkt 3.1.14. (8.3) Zabronione jest publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego forum lub wątku dyskusji.
https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=8329012#8329012
czeslawowski wrote:Witam Wszystkich.
Ja mam prośbę do kolegi Baskoma lub kogoś kto zna sprawę. Potrzebuję przeflaszować GM660 na GM360 aby uzyskać pełne 255 kanałów czy coś koło tego...
Czy kolega nie zechciał by napisać instrukcji dla blondynki jak to zrobić i czym i czy wogóle można bo z tego co widzę to tak...
Druga rzecz to jak się programuje gm360 bo zdobyłem z demobilu radyjko gm660 i dopiero zaczynam działać w tym temacie.