Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

jaki używany laptop do 800 zł ?

aissa 25 Dec 2010 22:42 3941 6
    aissa
    Level 9  
    Czesc szukam laptopa do internetu filmów słuchania muzyki rozmawiania przez skype , grania w gry online pisania na komunikatorach takich jak gg. . . Fajnie by bylo gdyby odtwarzal plyty cd lub dvd moze macie jakies pomysły bo ja się za bardzo nie znam . .
    gkrz
    Level 21  
    Ja osobiście mam IBM-a T41, jest stabilny, nie wiesza się, ma track pointa ( co mi się bardzo przydaje) Ma mocną obudowę. Kobietom może sie trochę nie podobać, bo jest cały czarny. Polecam ten sprzęt, ALE!! zalecam matrycę wiekszej rozdzielczości, tzn wiekszą niż 1024/768. np: T42p. Te z literką "p" mają większą rozdzielczość. Bierz takiego ktory ma minimum 1280. Moim zdaniem z serii T, ten byłby OK: http://allegro.pl/laptop-ibm-t42p-1-8-1gb-15-nagr-dvd-f-vat-i1383107597.html
    Ostatnio mojej krześnicy kupiłem takiego: http://allegro.pl/fujitsu-siemens-v5535-t2330-2gb-120gb-xppro-vat-i1370634424.html Gość pisze że matryca szklana, ale jest zwykła matowa.
    Też fajny, z nagrywarka DVD. Ja za swojego ( t41) dałem 4 lata temu 2500zł, juz wtedy miał 3 lata. Gdybym teraz szukał coś dla siebie to przede wszystkim matryca minimum 1400 ( rozdzielczość )
    Partycja
    Level 2  
    Ten soniak, strasznie sponiewierany! popękana obudowa w niejednym miejscu, co oznacza, że niezadbany laptop i pewnie wielokrotnie upuszczany.... no nie wiem, czy to dobry pomysł a plus jeszcze system trzeba doliczyc. jeżeli chodzi o używany laptop to na tego compaq dają gwarancję - a to ważne i system też jest oryginalny.

no nie wiem..

może ktoś by jeszcze ocenił tego używanego compaq?

http://benzino.pl/pl/compaq-presario-v5000-18ghz-1gb-80gb-dvd-xp.html
    soulshaker
    Level 10  
    Witam

Ten compaq nie jest zły ale wygląd ma tragiczny... lepiej poszukaj czegoś innego.

Ja mam na sprzedaż kilka laptopów np:

Acer Aspire 1450

Laptop świetnie się prezentuje pod względem wizualnym a także i technicznym.
    Jest w 100% sprawny. Bardzo zadbany, jedynie kilka rysek na górnej pokrywie.

AMD Athlon 2200+
    512 MB
    HDD 60 GB
    Radeon 9700
    DVD Multidrive
    WiFi
    Bateria do regeneracji
    licencja na Win XP home
    gratis dodam bluetooth na USB

cena 550zł

Acer TravelMate 7520

Stan bardzo dobry
    17 cali
    AMD Turion 64 X2
    Radeon HD 2400XT
    HDD 120GB
    Ram 2GB
    Bateria trzyma ok 90min
    Licencja na Windows Vista

cena 1100zł

i inne

Mogę wystawić aukcje na allegro z dokładnym opisem.
    kkknc
    Level 43  
    Dell 600, 610, może nawet 620

Matowa matryca również o powiększonej rozdzielczości. 600 i 620 ma wbudowany mikrofon.. Podwójny system sterowania Trackpoint i Touchpad. Wytrzymała obudowa ze stopów magnezowych. Pełny komplet złączy PCCard, Smartcard, wejście mikrofonowe, wyjście słuchawkowe (Line Out), 2 lub 4x USB 2.0, VGA-Out, COM, blokada Kensington, gniazdo stacji dokującej. Na stacji dokującej masz DVI i 4 USB + 2 dostępne z boku w 620. łączność WLAN 802.11a/g, LAN 10/100/1000, modem 56K/V.92, port podczerwieni, w 620-3G HSDPA. Możliwośc montazu wewnętrznego modułu BT. HDD łatwo wymienialny – szuflada z boku. Zatoka Multi Bay w której standartowo mieści się CD/DVD. A daję się tam włożyć FDD, dodatkowy HDD lub drugą baterie. Odczyt stanu naładowania baterii możliwy beż uruchomienia komputera ( wskaźnik diodowy, który dodatkowo pokazuje zużycie baterii) sticker z win XP lub Vista