Skoda Octavia 1,9 TDI 2004r.
Pozdrawiam.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theredomi2751 wrote:Witam mrygała mi kontrolka od świec żarowych, wymieniłem świece żarowe i nadal mryga kontrolka od świec żarowych. Co jest nie tak? Co mam jeszcze zrobić?
Skoda Octavia 1,9 TDI 2004r.
Pozdrawiam.
Moderated By Pawel wawa:Tylko dlatego, że Kolega był uprzejmy setnie mnie ubawić - nie wlepię ostrzeżenia. Do pisania tym podobnych bzdur proponuję znaleźć inne forum.
Moderated By robokop:Bzdura. Możesz nie mieć żadnego światła z tyłu i nie będziesz o tym wiedział. Miganie kontrolki przy uszkodzonym włączniku świateł "stop" jest spowodowane tylko jednym czynnikiem - sprawność tego czujnika jest wymagana przy samochodach wyposażonych w tempomat. W benzyniakach z normalna przepustnica może być uszkodzony czujnik, spalone wszystkie żarówki i żadna kontrolką się nie zaświeci.
robokop wrote:Miganie kontrolki przy uszkodzonym włączniku świateł "stop" jest spowodowane tylko jednym czynnikiem - sprawność tego czujnika jest wymagana przy samochodach wyposażonych w tempomat.
T5 wrote:Robokop-
Mówimy o dieslu-dwie spalone żarówki stop i po kilku minutach pracy silnika zaczyna mrugać kontrolka świec żarowych:D.Proszę sprawdzić na jakimś tdiku.Wywala błąd czujnika stopu.
Moderated By T5:3.1.19. Nie wysyłaj wiadomości w tematach archiwalnych, jeśli jest to kolejne pytanie, w szczególności inne niż osoby pytającej. Z racji szacunku do pytającego załóż własny temat. Możesz dopisać tylko sposób rozwiązania problemu.