Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Nokia E65 wyswietlacz nie dziala..

mariolek5 30 Dec 2010 08:24 2651 6
    mariolek5
    Level 10  
    Witam.. Problem polega na tym ze wyswietlacz nie dziala tzn podswietla sie tylko i nic wiecej. Tasma zalozona inna wyswietlacz tak samo i nic nie pomoglo. Co moze byc przyczyna?? Z gory dziekuje za pomoc...
    elliott
    Level 21  
    Nie wyświetla czy nie podświetla czy świeci na biało ???może filtr postaw nowy ?słychać dźwięk włączania ?
    mariolek5
    Level 10  
    telefon sie wlacza wszystko jest ok tylko wyswietlacz jeden swieci na bialo a drugi na granatowo mozna powiedziec i nic na nim nie widac.. a ten filtr to samemu raczej odpada wymiana??
    elliott
    Level 21  
    No ja np sam wymieniam :p . ale bez sprzętu nie dasz rady , a ten lcd org zakładałeś??jeśli nie masz sprzętu ---oddaj do serwisu .
    masterno1
    Level 11  
    Witam mam podobny problem. U mnie wyświetlacz nie świeci. Telefon sie uruchamia, słychać dzwiek włączenia. widać pulpit ikonki ale jest ciemno. co można z tym zrobić ?
    czarny244
    Level 27  
    Miłej zabawy solucje->Nokia E65 wyswietlacz nie dziala.. Nokia E65 wyswietlacz nie dziala..
    masterno1
    Level 11  
    Wyświetlacz działa wszystko na nim widać ale brak podświetlenia. Naprawdę muszę te elementy przelutować ? i może jakieś symbole ? Gdzie można je kupić ?