Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Sharan 98r 110km gaśnie na zimnym

nozny 03 Sty 2011 02:31 1367 7
  • #1 03 Sty 2011 02:31
    nozny
    Poziom 2  

    Witam. Mam taki problem kupiłem VW w słoneczną pogodę i było wszystko ok, do czasu gdy nie przyszły spadki temperatur na ujemne: Zapalam samochód pali na tyk, i chodzi 2 min lub 3min lub 20 sekund (różnie) i gaśnie, do puki sie nie rozgrzeje tak sie dzieje później problem znika, podpinając pod kompa wyszło ze elektrozawór odpowiadający za gaszenie samochodu na pompie paliwa wymieniłem lecz problem dalej nie znikł, POMOCY ! Bo tracę nerwy komp pokazuje ze dalej ten zawór na pompie na forach różnie piszą ze pompa oleju ze nie ma masy, ze stacyjka szwankuje ze nie ma dobrego plusa na pompę paliwa, itp Czekam na jakieś propozycję !

    0 7
  • #2 03 Sty 2011 16:48
    1078231
    Użytkownik usunął konto  
  • #3 03 Sty 2011 17:00
    trans-serwis
    Poziom 39  

    W Rzeszowie nie ma mechaników?

    0
  • #4 03 Sty 2011 17:06
    bysiorek76
    Poziom 9  

    nozny podjedz na serwis bosha kolo dawnego princa to ci pomoga.maja tam dobrych fachowcow.

    0
  • #5 03 Sty 2011 17:57
    T5
    Admin grupy Samochody

    A alarm posiada?Co jest odcięte?Daj mu swojego plusa na elektrozawór i zobacz czy zgaśnie.Tylko odłącz tego fabrycznego.

    0
  • #7 04 Sty 2011 17:55
    nozny
    Poziom 2  

    Są mechanicy tylko ze ich zadziwia to ze spadnie temperatura i auto gaśnie dopiero jak sie nagrzeje to zaczyna chodzić, jak jest dodatnia temperatura to tez chodzi - i nie gaśnie, elektrozawór na pompie dobry odłączałem załączałem odcina jak powinien. Co chodzi o masę to ze do karoserii nie ma dobrej, ale sprawdzone jest jak powinno. Alarm posiada.

    0
  Szukaj w 5mln produktów