Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

programowanie klucza w lagunie 94

sq6bom 03 Jan 2011 21:12 1560 10
    sq6bom
    Level 9  
    Witam szukalem odpowiedzi na to pytanie ale nie stety nie znalazlem.Jestem obecnie za granica i stacilem mozliwosc zamkniecia auta bo bateria padla w kluczyku.Jest w nim piec cyfr moze ktos wie jak to zrobic bylbym wdzieczny,lub jakas podpowiedz gdzie tego szukac.Pozdrawiam
    Miracle Woman SM
    Level 19  
    Zamknąc sie da przyciskiem obok awaryjnych i kluczykiem.
    sq6bom
    Level 9  
    Niestety nie dziala ten sposob.
    Miracle Woman SM
    Level 19  
    Da rade pedalem gazu i przyciskiem w manetce wycieraczek.
    Na wlaczonym zaplonie nacisnij pedal do konca i obserwuj kontrolke EKG.
    sq6bom
    Level 9  
    Jak to mam wcisnac pedal gazu do konca przeciez zacznie wyc jak szalony ?

Dodano po 1 [minuty]:

a kontrolka EKG to co to?
    User removed account
    User removed account  
    Miracle Woman SM
    Level 19  
    Dobra dobry kawał.

Ale skoro to 94 rocznik i padl ci kluczyk to jak to robisz ze silnik ci pracuje i jeszcze wyje?
    sq6bom
    Level 9  
    Po pierwsze nie wyje bo nie wciskam mu gazu jesli jest wlaczony.Chyba sie nie rozumiemy.Sory
    Miracle Woman SM
    Level 19  
    Ok to w czym masz problem jak ci nie wyje?
    panam
    Level 29  
    koledzy, kolega ma problem z zamknięciem auta a nie uruchomieniem i całe szczęście bo jak by zamkną i nie mógł otworzyć z pilota to nie mógł by odpalić, a poza tym te pięć cyferek to nie jest blokada wtrysku tylko kod do uzyskania blokady w serwisie., albo kod plipa. co do pilota to musi sprawdzić czy działa podczerwień, co do synchronizacji to nie wiem który to jest typ. a poza tym i tak musi kolega odwiedzić serwis albo kogoś kto będzie to widział auto i się na tym znał, bo to nie jest takie proste, szczególnie w tak starym samochodzie. pozdrawiam.
    sq6bom
    Level 9  
    Dziekuje za dobra porade bo reszta to widac ze musza sie douczyc jesli chca udzielac porad -zapraszam do szkoly